To je to što me zanima!

Sastanak Barce i PSG-a: Traže za Neymara lovu i dva igrača...

Barcelona je stigla na sastanak s predstavnicima PSG-a s ponudom od 60 milijuna eura, te Coutinhom i Vidalom u paketu. Parižani su im se zahvalili i traže barem 100 milijuna uz 2 igrača, a da jedan nije Čileanac
Vidi originalni članak

Povuci-potegni. Tako posljednjih mjesec dana traje transfer priča oko Neymara. Brazilski nogometaš više ne želi ostati u PSG-u, ali problem je što su ga Parižani prije dvije godine platili vrtoglavih 222 milijuna eura i ne žele ga se olako odreći.

Neymarov je talent neupitan. Ali sklonost ozljedama, krhkost u igri i doticaju s protivničkim igračima, pa i skandali koji se van terena lijepe za njega dovode u pitanje njegovu pravu cijenu. A i klubove da se dobro zapitaju žele li ga uopće u momčadi.

Iako je bombastično napustio Kataloniju kako bi otišao u PSG, raskinuo strahoviti MSN napad, Barcelona ga, prema francuskim i španjolskim medijima, i dalje želi vratiti u svoje redove. Pa ne mogu se ni ljutiti na čovjeka, ipak im je osigurao ogromnu hrpu novca.

Parižani odbili Barcu, traže bolju ponudu

Tako da se na njegovom povratku radi već nekoliko tjedana, ali problem je što PSG odbija sve ponude. Le Parisien piše da je na posljednjem sastanku na kojem su Barcelonu predstavljali Eric Abidal, Javier Bordas i posrednik za transfer Adnre Cury Barca ponudila Philippea Coutinha, Artura Vidala i 60 milijuna eura.

Parižani su ih hladnokrvno odbili zahtijevajući minimalno 100 milijuna eura, Coutinha i još jednog igrača, ali ne Artura Vidala. Umjesto Čileanca radije bi u svojim redovima vidjeli Nelsona Semeda ili Ousmanu Dembelea, ali njih se Katalonci ne žele odreći.

Pregovori ulaze u novu fazu, Barcelona se sada mora vratiti s boljom ponudom ako želi da Neymar zaigra ponovno uz Messija i Suareza. Ali, ne smijemo zaboraviti ni da sve iz prikrajka prati Real Madrid koji bi rado uskočio ako se otvori prilika.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • zekica 16.08.2019.

    PSG bi 100 mil, Coutinhoa kojeg je Barca dovela za 120 mil i Debelea kojeg je dovela za 105 mil, za igrača koji vrlo sklon ozljedama i ne želi više igrati za PSG a koji također više nije poželjen niti navijačima. Al smo skromni 🙂. Možda još da na listu želja dodaju i Griezmana kojeg je Barca platila 120 milijuna... i jednu kinderladu? 🤔

  • čoviksjuga 16.08.2019.

    Tko god ga kupi taj je propao kao klub !

  • Budni 16.08.2019.

    Ne vrijedi ni love a bome ni dva igrača!

Komentiraj...
Vidi sve komentare