To je to što me zanima!

Sastanak Hajduka i HNS-a je odgođen zbog obveza Splićana

Delegacije Hajduka i HNS-a trebale su se naći na ''neutralnom terenu'' u Dugopolju, i to na temu suđenja, no sastanak je odgođen do daljnjega zbog toga što Hajdukova delegacija putuje na Maltu...
Vidi originalni članak

Ni danas ništa od sastanka Hajduka i HNS-a! Trebale su se dvije delegacije naći u Dugopolju, i to na temu suđenja, no Hajduk je sastanak danas otkazao, i to zbog puta na Maltu, na koji je krenulo kompletno vodstvo kluba. Sastanak je dakle odgođen, nije otkazan, samo je prolongiran za neki drugi, za sada nepoznati termin. 

Prvotno je bilo dogovoreno da se dvije strane nađu sutra, u ponedjeljak, no kako je UEFA pomakla prvu utakmicu Hajduka protiv Gzire na Malti dva dana ranije, u utorak u 18:00 sati, i sastanaka je pomaknut za dan ranije, no promjene u rasporedu putovanja i taj su termin učinile neprikladnim za Hajduk. Naime, momčad će direktno s priprema na Pohorju doputovati u Zagreb, gdje će joj se priključiti vodstvo kluba te će svi poletjeti iz Zagreba na Maltu. 

Sastanak je dakle odgođen za prvi idući termin, za sada je nepoznato kada, no predstavnici Hajduka i HNS-a naći će se već u petak, i to na temu ponovnog uspostavljanja Udruge prvoligaša.

Inače, u javnost je procurila informacija kako bi Hajduk rado u komisiji za suđenje vidio nedavno smijenjenog Gorana Gabrila, koji bi navodno odgovarao i Hajduku i HNS-u, no s tim se baš i nisu složili u  splitskom Županijskom nogometnom savezu, pa je njihova komisija, i inače nezadovoljna tretmanom u krovnoj kući hrvatskog nogometa podnijela kolektivnu ostavku, premda Gabrilo nije kandidiran niti je na tu temu provedeno glasovanje.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Exterminator 08.07.2019.

    Nadam se da nećemo izgubit na Malti makar nikad se nezna , fali nam dosta igrača a nismo baš čisti u glavi nezna se ko pije ko plaća ko gu zi ko prima ... bit će ok ako izgubimo 1 nula to bi bio rezultat po mjeri

  • Syrian 07.07.2019.

    Hahaahahahahahahaaha koji cirkus od kluba. Neki dan im je Sekta zaprijetila da nema pregovora s HNS-om pa se sad moraju povlacit.

  • 07.07.2019.

    Mobilizacija pred najvazniju utakmicu sezone.. Nadam se da je hajducija pripremila izlike i uvrede na racun dinama, hns-a, medjugorja i drzave u slucaju poraza. Kmecanje zivi vjecno

Komentiraj...
Vidi sve komentare