To je to što me zanima!

Sastanak u Londonu: Bešiktaš opet želi dovesti Slavena Bilića

Samo tri dana nakon što je bivši hrvatski izbornik dobio otkaz u Al-Ittihadu, turski mediji pišu kako Slavena Bilića želi Bešiktaš. Turski velikan na kraju sezone ostaje bez trenera Senola Günesa
Vidi originalni članak

Slaven Bilić bi se mogao vratiti u Bešiktaš!

Samo tri dana nakon što je bivši hrvatski izbornik dobio otkaz u Al-Ittihadu, turski mediji su se raspisali o njegovom povratku u Istanbul.

Trener Bešiktaša Senol Günes bi na kraju sezone trebao preuzeti tursku reprezentaciju, a klub se već počeo pripremati na njegov odlazak. U potrazi za Günesovim nasljednikom, na sam vrh popisa kandidata iskočilo je Bilićevo ime.

Bilić će se u Londonu sastati s predsjednikom turskog kluba Fikretom Ormanom koji će pred njega staviti ponudu da preuzme klub na kraju tekuće sezone. Turci pišu da je naš stručnjak zainteresiran za povratak, a s Ormanom bi trebao raspraviti o svim detaljima eventualnog ugovora.

Priča o Bilićevom povratku u Bešiktaš oduševila je navijače turskog kluba koji su ga silno voljeli tijekom dvije sezone (od 2013. do 2015.) koliko je bio u Bešiktašu. Iako u drugoj sezoni nije uspio izboriti ni Ligu prvaka, navijači su ga u posljednjoj utakmici pozdravili cvijećem i ovacijama. Iz Istanbula su ga ispratili poklonom. Darovali su mu majicu s natpisom: "Pozdrav velikom zapovjedniku".

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zaboljesutta 27.02.2019.

    Nek ode bit pomocnik Jurcevicu

  • La_decima_2014 27.02.2019.

    Precjenjen trener

  • Joker123 27.02.2019.

    Bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare