To je to što me zanima!

Saudijac se javio nakon teške ozljede: Molite se za mene

Podsjetimo, golman Saudijske Arabije koljenom je u glavu udario lijevog beka Yassera Al-Shahranija (30) te ga onesvijestio. Hitno su ga prevezli u Njemačku na operaciju, a sad se javio da je dobro
Vidi originalni članak

Želio sam vas uvjeriti da sam dobro. Želim čestitati i Saudijskoj Arabiji na velikoj pobjedi, zaslužili smo to. Molite se za mene, poručio je iz bolnice Yasser Al-Shahrani (30) koji je teško ozlijeđen na utakmici protiv Argentine. 

UZNEMIRUJUĆE SNIMKE Užasna ozljeda igrača Saudijske Arabije! Polomio mu kosti u licu

Prvo iznenađenje na Svjetskom prvenstvu napravili su reprezentativci Saudijske Arabije koji su pobijedili Argentinu 2-1 (0-1). Napravili su to velikim preokretom u drugom poluvremenu, a njihov je spomenuti branič u jednom trenutku završio u nesvijesti.

POGLEDAJTE VIDEO: Što nas čeka protiv Kanade

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, njihov golman Al Owais istrčao je na dugu loptu prema rubu šesnaesterca, a onda je koljenom žestoko naletio na glavu Al Shahranija. Lijevi bek arapske reprezentacije ostao je nepomično ležati, a slovenskom sucu Slavku Vinčiću trebalo je nkeko vrijeme da zaustavi susret.

Brzo je utrčala medicinska služba i pružila mu pomoć, ali morao je hitno u bolnicu. Podignuo je palac kad su ga iznosili s terena, ali neće se vratiti na teren na ovom Mundijalu. Ima frakturu čeljusti i kosti lica, a navodno je imao i unutarnje krvarenje.

U organizaciji saudijske kraljevske obitelji prevezli su ga u Njemačku na operaciju koja je prošla uspješno. Njegova reprezentacija sljedeću utakmicu igra u subotu, 26. studenog, s početkom u 14 sati protiv Poljske.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Freankye 24.11.2022.

    Brz oporavak majstore!

  • universe 23.11.2022.

    Ne molim se imaginarnim bićima i želim ti da ozdraviš uz pomoć medicine.

  • kajzanavek 23.11.2022.

    Zakaj u Njemačku? Ne vjerujete u svoje bolnice i doktore?

Komentiraj...
Vidi sve komentare