To je to što me zanima!

Savez završio svoju potragu: Dražen Anzulović novi izbornik

Dražen Anzulović naslijedit će Ivicu Skelina u prilično teškom trenutku za reprezentaciju. Prvu akciju ima krajem lipnja i početkom srpnja kad Hrvatska gostuje kod Italije i Rumunjske
Vidi originalni članak

Hrvatska košarkaška reprezentecija do kraja tjedna trebala bi dobiti novog izbornika. Prema pisanju Večernjeg lista to bi trebao biti Dražen Anzulović (51).

Iz saveza još ništa nije službeno potvrđeno, no prema svemu Anzulović sjeda na vruću klupu ovih dana. Ipak, kako piše Večernji, tek mora proći proceduru poput naklonosti Stručnog savjeta te Upravnog odbora HKS-a, a oko toga navodno ne bi trebalo biti previše problema.

Dražen Anzulović je rekorder po broju godina provedenih u reprezentaciji u ulozi pomoćnika - četiri je ljeta bio pomoćnik Repeši i jedno Petroviću - odnosno po čekanju na posao izbornika.

Sada će naslijediti Ivicu Skelina u prilično teškom trenutku za reprezentaciju. Hrvatska je u kvalifikacije za SP krenula s pobjedom i tri poraza, a novi izbornik prvu akciju imat će krajem lipnja te početkom srpnja kada igramo s Italijom i Rumunjskom. Na te dvije utakmice Zula će imati na raspolaganju i naše NBA igrače.
 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • wwww 24.04.2018.

    Smijeniš Acu i dovedeš njegovu lošiju kopiju a opet kada gledam Skelina onda je Anzulović ispred njega u trenerskom smislu nekoliko svjetlosnih godina.Hrvatska kada pronađe trenera tipa Itudis onda može računati na medalje..

  • danec 24.04.2018.

    Ovaj gori od prošlog, nista bez Srbina

  • PLAVA_LJUBLJANA 24.04.2018.

    Od svih vaših izbornika u poslednjih 20 godina po mom mišljenju Aco je bio daleko najbolji. Uvjek je iz igrača koji baš i nisu bili neke klase, iztisnu ono najviše što se je realno moglo. Igrat dobru košarku bez solidnog playa je nemoguče.

Komentiraj...
Vidi sve komentare