To je to što me zanima!

Cico Kranjčar: Laž je da sam imao problema s alkoholom

Imao je problem s alkholom. To su svi znali. A kad problem imate u 10 ujutro, 16 sati popodne i 22 uvečer, onda je to malo veći problem, rekao je Dejan Savićević...
Vidi originalni članak

Zlatko Cico Kranjčar preporodio je Crnu Goru. Odlično je gurao u kvalifikacijama, a onda dva kola prije kraja - otkaz. Cijela crnogorska javnost napala je Dejana Savićevića, a on je za emisiju "Načisto TV Vijesti" rekao: 

- Nismo ga bezveze smijenili. Problem je postojao od početka. Problem s alkoholom. Pokušali smo to skriti, ali nije išlo - rekao je Savićević.

- Nisam ga doveo tek tako. Prevarili su me ljudi koje sam kontaktirao, rekli su mi da Cico nema baš takav problem. Ali kad problem imate u 10 ujutro, 16 sati popodne i 22 uvečer, onda je to malo veći problem - dodaje predsjednik crnogorskog saveza.

Savićević je rekao i kako su pokušali sa zabranom točenja alkohola, ali bez uspjeha.

- Probali smo sve. Zvali smo direktora hotela i naredili mu da ne toči alkohol, ali nisam mogao staviti četiri čovjeka da prate izbornika cijeli dan. Puno smo i razgovarali s Cicom, doveli mu suprugu ovdje, ali nije nam uspjelo - kaže Dejan.

Cico: To nije istina, nemam problema s alkoholom

Cico Kranjčar za tportal rekao je kako je iznenađen onime što je izjavio predsjednik crnogorskog nogometnog saveza. Dodao je da nije imao problema s alkoholom te da je sa Savićevićem pričao u Podgorici i zaključio kako je bolje da netko drugi vodi reprezentaciju u posljednja dva kola.

- Nije istina da sam imao problema s alkoholom - zaključio je kratko Cico.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Superteška 19.11.2011.

    Cico nema nikakav problem s alkoholom. Dapače, jako se dobro slažu. To znaju svi koji ga poznaju.

  • 11 BILI 18.11.2011.

    koja smo mi djubrad od nacije, ovako pljuvati po svom coviku, legendi dinama i hrvatskog nogometa.....fuj

  • medo59 18.11.2011.

    Savičević ko pravi balkanac,usrao a sad kriv netko drugi(Cico).Daga nije bilo nebi ih nigdje bilo,to je jedina istina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare