To je to što me zanima!

Schalke golom Raula izborio vrh tablice, remi za Hannover

Schalke se pobjedom nad Borussijom M'gladbach 1-0, golom Raula popeo na vrh ljestvice, rame uz rame s Bayernom i Werderom. Hannover i Mainz su remizirali
Vidi originalni članak

Nogometaši Schalkea pred vlastitim navijačima svladali su Borussiju iz Mönhengladbacha 1-0 i popeli se na 2. mjesto prvenstvene ljestvice.

Pogotkom legendarnog španjolskog napadača Raula momčad iz Gelsenkirchena osvojila je nova tri boda i trećom pobjedom u nizu, nakon startnog poraza u Stuttgartu, došla na vrh ljestvice Bundeslige s istim brojem bodova kao Bayern i Werder. S druge strane, Borussia M. doživjela je prvi poraz u ovoj sezoni, ali i dalje drži mjesto u gornjem dijelu ljestvice.

U drugoj nedjeljnoj utakmici veliko slavlje svojim igračima priredili su navijači Hannovera nakon što su njihovi ljubimci u četvrtak izbacili favoriziranu španjolsku Sevillu i plasirali se u grupnu fazu Europske lige. No, slavlje im je poremetio Allagui koji je već u 2. minuti doveo Mainz u vodstvo. Domaćini su nakon toga stalno napadali, poravnali u 30. minuti, ali do kraja nisu uspjeli doći do pobjede. Naš mladi reprezentativac u redovima Mainza Petar Slišković cijeli je susret odgledao s klupe za pričuve.


 

Bundesliga, 4. kolo, rezultati:

Hannover – Mainz 1-1 (Abdellaoue 30 / Allagui 2)

Schalke – Borussia Mönhengladbach 1-0 (Raul 64)

Idi na 24sata

Komentari 10

  • DavidSesar 29.08.2011.

    nisu na vrhu tablice vec su 2. a bayern je prvi sa boljom gol razlikom poz.

  • silaaa 29.08.2011.

    Raul killing machine

  • FRANEO 29.08.2011.

    Raul u realu nema mjesta... on može igrat u prosječnom europskom klubu

Komentiraj...
Vidi sve komentare