To je to što me zanima!

Schifo je odgovorio Mamiću: Neka se dogovore i jave mi...

Zoran Mamić rekao je kako mu Gordon ne treba, ali po njegovoj izjavi "pa neka se dogovore i jave", moguće je da je Zdravko ispitivao teren kod Schife oko povratka
Vidi originalni članak

Vidio sam što je Zoran Mamić izjavio. Znam što želim. Neka se dogovore i jave mi što su odlučili, rekao je Gordon Schildenfeld za goal.

Dinamov trener uoči utakmice protiv Istre na Maksimiru rekao je kako Gordon Schildenfeld nije na njegovoj listi želja.

- Ne. On nam nije na listi - kazao je mlađi Mamić.

Schildenfeldu na ljeto istječe ugovor s Panathinaikosom te bi u Dinamo došao bez odštete. Rekao je kako bi se rado vratio. 

Zoran Mamić rekao je kako mu Gordon ne treba, ali po njegovoj izjave "neka se dogovore pa mi jave", moguće je kako je Zdravko kod Schife isprobavao teren oko mogućeg povratka, a Zoran se s tim nije složio...

Idi na 24sata

Komentari 32

  • dmiota 21.03.2015.

    Ovaj novinar je uspio što je htio ubacio kos ami ko psi grizi dali je istina da je Z.Mamič izjavi da mu šifo netreba mislim da je to patka(novinarska) jer u ovom trnutku im on treba sigurno!!

  • NEOPISIVO 21.03.2015.

    Šifo je odlično rješenje za slijedeće tri godine igranja, dobra forma, kvalitet i iskustvo. On sigurno neće biti promašaj kao Vukojević ili Kranjčar, kod kojih se vidjelo još prije tri godine da nisu više igrači za ozbiljan nogomet.

  • boww 20.03.2015.

    sifo je bolji od lovrena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare