To je to što me zanima!

Schifo: Svi me pitaju zašto baš Dinamo u najboljim godinama

Od nas se očekuje ulazak u Ligu prvaka, što nije lako i možda je iznad Dinamovih trenutačnih mogućnosti, rekao je Gordon Schildenfeld u razgovoru za goal.com...
Vidi originalni članak

Što ću donijeti "modrima"? Dinamu mogu pomoći iskustvom. Ono je neprocjenjivo u današnjem nogometu. Ono se ne može kupiti novcem niti se može naučiti, rekao je Gordon Schildenfeld za goal.com nakon povratka na Maksimir.

- Od nas se očekuje Liga prvaka, što nije lako i možda je iznad Dinamovih trenutačnih mogućnosti - dodao je Schifo koji je napunio 30 godina.

Vratio se na Maksimir nakon osam godina.

- Svi me pitaju zašto baš Dinamo. Odgovaram im da je to klub s bogatom poviješću, svake godine igra u Europi... Bez problema se može usporediti s Panathinaikosom. Odlučio sam vratiti se u svoj klub. Jedva čekam - rekao je Schifo.

Ostatak intervjua pročitajte na goalu, a na 24sata ostavite svoje mišljenje u DISKUSIJI "Može li Schifo pomoći Dinamu do Lige prvaka"

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Zovi covika 29.04.2015.

    Ne mogu zaboraviti nikako kako je Schifo, koji je osporavan mnogo godina (naravno i ja sam bio među tom huljom), odigrao prvenstvo na nivou i strpao Torresa koji je tada pružao najbolje partije karijere te ga strpao u džep... Schifo će Dinamovoj obrani dati jednu novu dimenziju, s ugrađenim iskustvom i instančanim profesionalizmom.

  • đuro2 28.04.2015.

    najosporovaniji obrambeni igrač,ali koji nikada nije razočarao ni u reprezentaciji niti u Dinamu,pojačanje svakako....

  • Vladek78 28.04.2015.

    još se sjećam tog famoznog transfera u Bešiktaš došli turci po Drpića i uplatili milijun eura za njega a kad su vidli da je imao onu aferu sa spuštanjem hlača odustali su a maminjo nije pare htjeo vratiti pa kaže uzet čemo Schindlefelda-e al on je bio 2 mill.i onda dođe u tursku i na početku sezone se ispostavi da ima problema sa vidom i tu ga otpuste u austriju ako se nevaram.Kakav promašaj za turke

Komentiraj...
Vidi sve komentare