To je to što me zanima!

Schifu želi Panathinaikos iako nije igrao ni minute za Dinamo

Panathinaikos je ostao bez stopera Sergija Sancheza, koji sigurno neće igrati tri mjeseca, a grčki klub kao zamjenu vidi upravo stopera Dinama Schildenfelda
Vidi originalni članak

Gordon Schildenfeld došao je u Maksimir kao veliko pojačanje, no i prije nego je zaigrao ijednu utakmicu se ozlijedio. Taman kad se trebao vratiti na travnjak (trebao je propustiti utakmicu s Arsenalom u Maksimiru i zatim biti u potpunosti spreman) dogodila se nova ozljeda, treća u samo tri mjeseca.

Schifi je pukao bedreni mišić i ostavio ga van terena dulji vremenski period. Stoper Dinama još uvijek nije debitirao za 'modre', a u zimskom prijelaznom roku mogao bi napustiti Maksimir. Iskusnog stopera na šestomjesečnu posudbu želi dovesti bivši klub Panathinaikos, piše SDNA.

Panathinaikos je ostao bez stopera Sergija Sancheza, koji sigurno neće igrati tri mjeseca, a grčki klub kao zamjenu vidi upravo Gordona Schildenfelda. Schifo je čak bio u Grčkoj gdje je gledao utakmicu Panathinaikosa protiv Panaitolikosa.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Marko Pejić 11.01.2016.

    igrao sam fifu i coric je završio u barci , a pjaca u realu , a šifre nema

  • Marko Pejić 11.01.2016.

    super onda

  • nostradamus 09.01.2016.

    ovo je kako piše samo posudba, nigdje se ne spominje pravo prvokupa. Ili ga žele dovesti u formu prije ljeta ili ga se žele rješiti . A osobno mislim da je ovo drugo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare