To je to što me zanima!

Schmeichel: Jose, nikad nećeš biti trener Manchester Uniteda!

Jose Mourinho je sjajan trener, ima sve kvalitete, ali klub zasigurno ne bi bio sretan sa svim onim što dolazi uz Mourinha, kaže bivši golman Uniteda Peter Schmeichel
Vidi originalni članak

Legendarni danski golman Manchester Uniteda Peter Schmeichel s nestrpljenjem čeka utakmicu osmine finala Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Uniteda. 

Schmeichel je na golu Uniteda proveo osam godina. Komentirao je dolazak Josea Mourinha i odbacio svaku mogućnost da bi kontroverzni Portugalac jednoga dana mogao sjesti na klupu Uniteda.

- Jose nasljednik Fergusona? Nema šanse. Mourinho je sjajan trener, ima sve kvalitete, ali klub zasigurno ne bi bio sretan sa svim onim što dolazi uz Mourinha - rekao je Schmeichel aludirajući na problematičnu narav Mourinha.

Postoji još jedan problem.

- Chelsea, Inter i sad Real. Mourinho ne "traje" više od tri godine - dodao je Danac.

Manchester United gostuje u Madridu u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 1980bena 12.02.2013.

    u pravu si!

  • Furioso244 12.02.2013.

    Pa naravno da MUFC neće Mourinha na klupi.. Koliko god mrzio United jer sam navijač Arsenala, ali moram priznati da je to jedan previše gospodski klub za nekoga kao što je Jose Mourinho... Ne treba Unitedu netko tko će se glupirati par godina i otići nego netko tko će donijeti kontinuitet i ostati na klupi bar 10-15 god. zato navijam za to da to bude čim mlađi trener..

  • sugr13 12.02.2013.

    Mislim da će se svi (skoro svi) složiti da je Mou dobar trener, ali jadan čovjek koji uprlja svetinju kluba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare