To je to što me zanima!

Scholes kritizirao Man. United: De Gea je fantastičan golman, ali ne igrač, a Maguire nije 'taj'

Dva je gola Manchester United primio od Seville iz svoje greške. Za prvi odgovornost dijele David De Gea i Harry Maguire, dok zasluge za drugi idu isključivo španjolskom golmanu
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić sa svojom Sevillom izbacio je Manchester United iz Europske lige. Nakon remija (2-2) na Old Traffordu, Andalužani su na domaćem terenu potopili 'crvene vragove' 3-0.

A dva gola Manchester United primio je iz svoje greške. Za prvi odgovornost dijele David De Gea i Harry Maguire, dok zasluge za drugi idu isključivo španjolskom golmanu.

Erik ten Haag žestoko je kritizirao svoju momčad nakon debakla, a lijepe riječi nije mogao pronaći ni Paul Scholes, legenda kluba.

SEVILLA - MAN. UNITED 3-0 (5-2) Rakitić kao u najboljim danima, Andalužani izbacili Man. United. Evo tko se susreće u polufinalu OOPS!... I DID IT AGAIN VIDEO Najskuplji branič svijeta opet briljira. Evo kako je Sevilli nonšalantno poklonio gol

- David de Gea je fantastičan vratar, ali nije fantastičan nogometaš. Vidjeli smo ono njegovo dodavanje Harryju Maguireu. Nije to loše dodavanje i znam da ga je Harry tražio, ali morate bolje pročitati situaciju. Nemam pojma zašto je Maguire tražio loptu. Mogu se sjetiti samo jednog stopera koji bi mogao iskontrolirati loptu u toj situaciji, a on nije taj. Moraš pročitati što se događa, a ovako ste upali u zamku - kazao je Scholes pa zaključio:

- Bila je to apsolutna sramota četvrtfinala. United je bio nadigran i nedostajalo mu je agresivnosti.

Manchester United tako je ostao bez šanse za osvajanje europskog trofeja u ovoj sezoni, a pred njim je u nedjelju polufinalni susret FA kupa s Brightonom.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Bojan2020 21.04.2023.

    United od Seville primio 5 golova - 2 autogola, 2 pacerska gola i jedan normalan 😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare