To je to što me zanima!

Scholes otkrio formulu za pobjedu protiv Intera u LP

Recept iskusnog nogometaša Manchester Uniteda za prolaz protiv Intera je jednostavan, ponoviti prošlogodišnju igru protiv Barcelone
Vidi originalni članak

U prošlosezonskom polufinalu Manchester United je s Barcelonom na Camp Nou kao i s Interom na San Siru odigrao bez pobjednika i golova 0-0, da bi u uzvratu slavio s minimalnih 1-0. Sada je uvjeren da bi istu stvar mogli ponoviti i u srijedu kada im na Old Trafford dolazi momčad Josea Mourinha.
- Bio je to vjerojatno savršeni način odigravanja uzvratne utakmice nakon remija bez golova u prvom dvoboju. Dobro smo odigrali u Barceloni jer je gostovanje na Camp Nou užasno teško. Onda smo u uzvratu postigli jedan gol i branili se jako dobro, što je u europskim utakmicama sjajan recept za prolaz dalje. Ponovit ćemo to isto protiv Intera – rekao je Scholes.
Upitan što misli na koji će način menadžer Uniteda Sir Alex Ferguson proslaviti eventualnu pobjedu i prolaz, hoće li izvesti akrobacije uz aut liniju poput Mourinha kada je “njegov Porto” 2004. izbacio United na putu do naslova, Scholes je rekao:
- U njegovim godinama? Bilo bi lijepo, ali nekako ne vidim našeg menadžera kako izvodi tako nešto. Vjerojatno će ustati, zapljeskati i biti zadovoljan što smo prošli dalje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • iceman1987 10.03.2009.

    Koja legenda..nikad previše eksponiran u javnosti,ali vrhunski profić,nikad nije govorio da hoće veću plaću,igra sa srcem,za klub,za igrače,kao i Giggs...i fascinantno je što su stariji to su bolji...igrači iz naše lige(čitaj Dinamo i Hajduk) neka se ugledaju na takve igrače,a ne neka usporđivanja i šminka sa Ronaldom,to bi trebali biti uzori..

  • siptarcina 09.03.2009.

    Ovo je mini srpski dvoboj VIDIĆ vs STANKOVIĆ , ja sam osobno za Vidića .

  • tahuti 09.03.2009.

    Tako je-legenda, u legendarnom klubu, sa legendom iz Wallesa Giggsom i najboljim trenerom svih vremena-škotskim cugerom Sir F. To je mozak! A tek pogodak izdajnika Davida B. kopačkom u glavu,nakon tekme sa šminkerima iz Madrida! Sir F. ga je stvorio, ona beštija uništila.Kakav Madrid! Grad za šminku, ne za nogomet. I mali Ronaldino je na sličnom putu. Ako ode u Madrid - gotov je! Sex,kurve,bijelo-neka pita Prosinečkog kako to ide u Španjolskoj...haha....odlutao sam od teme.....MAN U-najbolji na svijetu..i šire...sredili bi vanzemaljce...o kojima toliko pišu...haha..a ovaj tjedan Inter i Lpool. Jeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare