To je to što me zanima!

Scholesova nova karijera: Nakon nogometa - odbojka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Veznjak Manchester Uniteda na prilično je bizaran način skrivio penal u porazu od Fulhama. Englezi su se odmah sjetili finala Superkupa protiv Zenita
Vidi originalni članak

Godine su stisle, već su 34 na leđima Paula Scholesa. Napravio je puno u nogometu, a u sutonu karijere počeo je pokazivati da to nije i jedini sport u kojem ima što za reći.
"Kada se jednoga dana umirovi, Paul Scholes bi definitivno trebao započeti odbojkašku karijeru. S obzirom na njegovu blijedu put, možda bi bolje bilo da odabere dvoransku odbojku, za njega bi odbojka na pijesku mogla biti previše opasna", našalio se jedan engleski portal u analizi 30. kola Premier lige.
Manchester je nakon poraza od Liverpoola na svom travnjaku 'puknuo' i na gostovanju kod Fulhama. U tom porazu značajan doprinos dao je i Paul Scholes, već drugi put u nekoliko mjeseci pokazao je odbojkaško umijeće. Nakon kornera lopta je došla na dva-tri metra do Bobbyja Zamore. Pucao je glavom, a Scholes je loptu zaustavio krasnim odbojkaškim blokom. Fulham je dobio penal, a Scholes crveni karton.
Krajem kolovoza Scholes je iz sličnog razloga dobio crveni i protiv Zenita u europskom Superkupu. Već je imao žuti karton kada je u skoku pred ruskim golom loptu zahvatio rukom i poslao je u mrežu. Sudac je izvadio drugi žuti i odbojkaša Scholesa poslao pod tuš. Pokazao je da bi u odbojci bio dobar pucač, protiv Fulhama je stigla potvrda bi ni u bloku ne bi bio loš...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Baki 23.03.2009.

    Paul je legenda a ove jadne novine i njezini novinari mu mogu pušiti i lizati istovremeno.

  • plavocrni 23.03.2009.

    o boze,to je instinktivna reakcija,pa zazmirio je,nije ni gledao loptu,samo je htio obranit..nazalost,rukom smije samo golman..

  • plavocrni 23.03.2009.

    za odbojku je ipak prenizak :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare