To je to što me zanima!

Schumacher je bolje: 'Sve je to relativno, još ne može govoriti'

Sedmerostruki svjetski prvak oporavlja se od ozljeda koje je zadobio još prije godinu dana na skijanju u Meribelu. U domu ga je posjetio dobar prijatelj Philippe Streiff
Vidi originalni članak

Bivši vozač Philippe Streiff doživio je tešku nesreću 1989. godine u Brazilu, pa dobro zna u kakvoj je situaciji njegov dobar prijatelj Michael Schumacher. Nakon što ga je posjetio u njegovu domu u Švicarskoj, u intervjuu za francuski radio javio je novosti o stanju sedmerostrukog prvaka. 

- Schumacher je bolje, ali sve je to relativno - rekao je 59-godišnji Francuz. 

- Ne može govoriti. I on je kao i ja u kolicima, paraliziran je i ima problema s pamćenjem

Kao i poslije svakog intervjua Schumacherovih posjetitelja, odmah je stigla i reakcija Sabine Kehm, Michaelove glasnogovornice. 

- Streiffovi su komentari njegovo mišljenje, nećemo ih komentirati. On nije bio u kontaktu s nama - rekla je Kehm. 

Schumacher je pao na skijanju 29. prosinca 2013. godine. Prognoze su različite od jednog do drugog izvora, od onih da će se u roku od tri godine u potpunosti oporaviti do negativnih, da mu je preostalo svega nekoliko mjeseci života.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Husky. 20.11.2014.

    ma svi pricaju drugaciju pricu, dosta vise.. kad se oglasi njegova obitelj i kaze svoje e u to cu onda vjerovat, schumi sretno!

  • Timmy2 20.11.2014.

    Pustimo vremenu da odradi svoje,prognoze davati u ovakvim slučajevima je krajnje nezahvalno.

  • bustercro 20.11.2014.

    bilo bi najbolje da se covijeka pusti na miru pa sta bude,,,jer nema dugo citam daju mu jos malo gotov je, sad vec ide na bolje,,,pa kad bi on ove sve price procitao umro bi od muke,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare