To je to što me zanima!

'Schumacher je stabilno, a noć je protekla bez komplikacija'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pratimo njegovo stanje cijelo vrijeme, a prošlu noć bio je stabilno. Nije se ništa promijenilo, prošlo je bez komplikacija, rekla je Schumacherova glasnogovornica
Vidi originalni članak

Michael Schumacher i treću noć zaredom leži u bolnici u Grenobleu, a njegova glasnogovornica jutros je odustala od press konferencije. Nakratko se obratila novinarima.

- Pratimo njegovo stanje cijelo vrijeme, a prošlu noć bio je stabilno. Nije se ništa promijenilo, prošlo je bez komplikacija. Prerano je pričati o daljnjim detaljima, a glasine neću komentirati - rekla je Sabine Kehm.

Nije htjela odgovoriti na pitanje je li Schumacheru život i dalje u opasnosti.

Podsjećamo, sedmerostruki F1 prvaka u bolnicu je stigao bez svijesti nakon nesreće na skijanju. Udario je glavom u kamen pa su liječnici u dva dana obavili dvije operacije kako bi mu uklonili hematom i smanjili pritisak u mozgu. 

Ispred bolnice je mnogo navijača s razvijenim Ferrarijevim zastavama i usprkos svemu, svi su optimistični pa tako i bivši medicinski djelatnik Formule 1 doktor Gary Hartstein:

- Njegov kardiovaskularni sustav otprilike je duplo bolji od prosječnog muškarca njegove dobi - izjavio je.

"Neka ti 2014. bude bolja"

Bill Clinton, Angela Merkel, Pau Gasol, Dirk Nowitzki i mnogi drugi uglednici iz svijeta sporta i politike su poželjeli Michaelu brz oporavak i sretnu, bolju Novu godinu.

- Njegovo stanje nije ohrabrujuće. Zabrinut sam i molim se za njega. Ne mogu vjerovati i objasniti da se tako velikom vozaču, koji je preživio 300 utrka, ovako nešto dogodi na skijanju. To je velika tragedija - rekao je Niki Lauda, trostruki prvak svijeta u Formuli 1.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • strmi007 01.01.2014.

    Brz oporavak

  • vana 3 01.01.2014.

    Brz oporavak,svim čitateljima portala kao i djelatnicima SRETNU 2014 god.

  • Palmanova 01.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare