To je to što me zanima!

Schumacher mora potražiti novi tim: HAAS neće produžiti ugovor

Kako neće produžiti ugovor s Ferrarijevom vozačkom akademijom, tako neće više ni biti na raspolaganju HAAS-u, a za postoje opcije ostanka u Formuli 1, no pitanje je želi li tko dovesti mladog Schumachera
Vidi originalni članak

Bio je to dobar marketinški potez Günthera Steinera na čelu američke momčadi, doveo je vozača s velikim prezimenom što znači i nove sponzore, ali Mick Schumacher (23) nije napravio što se očekivalo od njega i od sljedeće sezone više neće voziti za HAAS.

Točnije, neće podužiti s Ferrarijevom vozačkom akademijom. Kako se na mjestima vozača Ferrarija nalaze Carlos Sainz i Charles Leclerc, dok će za Alfa Romeo voziti Valtteri Bottas i Guanyu Zhou pa tako za njega - nema mjesta.

Vozačke pozicije i dalje su otvorene u Alpineu i Williamsu, a tu je i moguće mjesto u Alpha Tauriju pa postoji mogućnost da ćemo Schumachera mlađeg i iduće godine gledati u rosteru Formule 1.

Što se tiče Haasa, Kevin Magnussen koji je došao kao 'vatrogasac' 11 dana prije početka sezone sad će postati njihov prvi vozač, kao što se prometnuo ove godine, a njegov bi partner najvjerojatnije trebao biti Antonio Giovinazzi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • matija16 04.09.2022.

    A tko je očekivao šta od njega u HAAS-u, pa to je ko fičo u F1

  • savršeni😎 31.08.2022.

    Hass nije bolid za vrh ali i ti nisi neki vozač. Starome nisi ni do koljena. Tu si gdje jesi samo radi oca ali i to ne vrijedi ništa ako ništa ne pokažeš i ne dokažeš da možeš.

  • pametnijiodtebe 31.08.2022.

    Ovaj ne zna ni u raskrizje skrenut, isforsirali ga u F1 zbog oca

Komentiraj...
Vidi sve komentare