To je to što me zanima!

Schumacherov sin ostao je bez momčadi: Vraća se Hulkenberg

Mladog je Nijemca zamijenio dosta iskusniji. Hülkenberg je dosad 181 put startao u Formuli 1, a vozio je za Williams, Force Indiju, Sauber i Renault te ga posljednjih godina pamtimo kao rezervnog vozača Aston Martina
Vidi originalni članak

Imali su mogućnost produžiti ugovor na još godinu dana, ali američki konstruktor HAAS odlučio se zahvaliti na suradnji Micku Schumacheru (23) koji će sreću morati potražiti negdje drugdje. Ove je sezone osvojio 12 bodova, a imao je i nekoliko težih sudara u kojemu je izgubio dosta novaca momčadi.

Podsjetimo, Kevin Magnussen (30) 'uletio' je u momčad nakon što je Nikita Mazepin (23) morao otići, a pokazao se kao jako dobra zamjena te je dosad osvojio 25 bodova i imao nekoliko vrhunskih nastupa.

Tako su se Gunther Steiner i ekipa odlučili zamijeniti mladog Nijemca, na čije su mjesto doveli - iskusnijeg. Pridružio im se Nico Hülkenberg (35) koji je dosad 181 put startao u Formuli 1, a vozio je za Williams, Force Indiju, Sauber i Renault.

Posljednje ga tri godine pamtimo kao rezervnog vozača Aston Martina, odnosno prijašnjeg Racing Pointa s pet nastupa u posljednje dvije godine umjesto Sebastiana Vettela (35). Ima negativni rekord odvoženih utrka bez ijednog postolja, a u karijeri je imao i dosta nesuglasica s Magnussenom pa je pitanje kako će reagirati u istoj momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Hasky1982 17.11.2022.

    Mali Schumi je u ovo kratko vrijeme osvojio više bodova od Hulkenberga u njegovih 181 nastupa 😂. Baš su si doveli pravu zamjenu

  • Dagi 66 17.11.2022.

    bježi na karting

Komentiraj...
Vidi sve komentare