To je to što me zanima!

Schumacherov stari bolid prijatelji prodaju na eBayu!

Dvojica prijatelja na eBayu prodat će stari bolid Benetton B194-Ford. U njemu je Schumacher 1994. godine osvojio svoj prvi naslov u Formuli 1
Vidi originalni članak

Ovo je jedinstvena prilika! Kupite Benetton B194-Ford u kojem je Michael Schumacher 1994. godine osvojio prvi naslov svjetskog prvaka u Formuli 1. Bolid je u voznom stanju i uz njega dobivate mnogo dodatne opreme, novi set guma i puno rezervnih dijelova, obećavaju ekonomist Christian M. iz Bad Homburga i njegov prijatelj Bernd M. iz Toronta.  Njih dvojica na eBayu prodaju originalan Schumacherov bolid s Velike nagrade Australije iz Adelaidea 1994. godine. Zainteresiranih kupaca ne manjka. U samo nekoliko sati cijena se sa 610.050 eura popela na čak 2,600.000 eura i vjerojatno će još znatno rasti jer aukcija završava tek 16. studenog u 22.54 sata. Michael Schumacher i Britanac Damon Hill u Williams Renaultu za titulu su se 1994. godine borili do posljednje utrke, u Australiji. Odluka je pala nakon što su se sudarili u zavoju na uskoj gradskoj stazi u Adelaideu. Schumacher je nastavio utrku i postao svjetski prvak, a Hill je svoj bolid zbog kvara parkirao u garaži. Britanac i danas tvrdi da ga je Michael Schumacher namjerno izgurao sa staze.
- Michael se uvijek koristio sumnjivom taktikom. Iako je osvojio rekordnih sedam naslova prvaka, nemam predobar sud o njemu - rekao je nedavno Hill.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vrba_7 13.11.2009.

    Ja ne shvacam ove de*ilne admine.Nisam nikog vrijedao i editirate mi post! sram vas bilo!

  • god of war 11.11.2009.

    ja mislim dae bio to sudar u zavoju,gdje je šumacher ispao odmah a hillu je puka ovjes prednji pa je bolid parkira u garažu,a Schumi je posta prvak jer je tad ima 1 bod više od hilla! :)))

  • vrba_7 11.11.2009.

    "Odluka je pala nakon što su se sudarili u zavoju na uskoj gradskoj stazi u Adelaideu. Schumacher je nastavio utrku i postao svjetski prvak, a Hill je svoj bolid zbog kvara parkirao u garaži."- Ha lol, ako se vi novinari vec radite pametni, onda prvo provjerite sto ze zapravo dogodilo a ne pucajte na slijepo ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare