To je to što me zanima!

Schumi izgubio 20 kilograma i morat će ponovo učiti govoriti

Prema najnovijim informacijama o stanju Michaela Schumachera, Nijemac ne može govoriti te je izgubio 20 kilograma, no mišići mu nisu odumrli. Slijedi rehabilitacija...
Vidi originalni članak

Vijest o buđenju iz kome te otpuštanju iz bolnice u Grenobleu u ponedjeljak obradovala je sve prijatelje Michaela Schumachera.

Sedmerostruki prvak Formule 1 ne može govoriti, ali reagira na glas supruge Corinne, prenosi njemački Bild.

Tijekom petipolmjesečnog ležanja u bolnici Schumi je izgubio oko 20 kilograma, no mišići mu nisu atrofirali, dodaje se u izvještaju. Na trenutke može i samostalno disati.

45-godišnji Schumacher premješten je u rehabilitacijsku kliniku u Lausannei koja se nalazi u blizini njegova doma i slijedi mu dugo razdoblje oporavka.

Schumacher je u kliniku u švicarskom gradu Lausanne prebačen u tajnosti. O tome da će biti prebačen znali su samo njegova obitelj, menadžeri te njegovi liječnici. Čak niti bolničari koji su ga trebali prevesti nisu znali po koga idu u Francusku. U nalogu za prijevoz navedeno je lažno ime i prezime.

Bolničari koji su došli po Schumachera morali su predati svoje mobitele, a tek onda su saznali koga će zapravo voziti u Švicarsku. Tijekom puta dugog oko 200 kilometara Schumacher je bio pri svijesti te je komunicirao kimanjem glave, piše oe24. Kada su stigli u kliniku, vozilo je ušlo na stražnji ulaz gdje su ga dočekali zaštitari.

Stradao je u nesreći na skijanju 29. prosinca prošle godine u francuskim Alpama.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • user_46331 18.06.2014.

    Vjerujem da će se oporaviti. Sretno mu bilo.

  • 17.06.2014.

    Novinarima slabo da vjerujem. Stalno nešto izvrću te pišu neprovjereno onak napamet.

  • bubleha 17.06.2014.

    Neka je on živ. Oporavti će se. Jak je Schumi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare