To je to što me zanima!

Schumijev rođendan: Navijači su pozvali na mirno okupljanje

Želimo dati podršku Michaelu iako je jako teško slaviti rođendan u ovakvim trenucima. Zato ćemo napraviti tiho i dostajanstveno okupljanje, poručili su navijači
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih F1 pilota u povijesti Michael Schumacher danas navršava 45 godina, ali ovaj rođendan najtužniji mu je u karijeri. Legendarni Schumi dočekao je rođendan u komi nakon što je na izmaku prošle godine doživio tešku skijašku nesreću te se od tada bori za život.

Pred bolnicom u Grenobleu Schumijevi okupilo se 500-tinjak navijača kako bi obilježili njegov rođendan i dali mu snagu za oporavak.

- Želimo dati podršku Michaelu iako je jako teško slaviti rođendan u ovakvim trenucima. Zato ćemo napraviti tiho i dostojanstveno okupljanje - poručili su iz kluba navijača.

Nakon dvije operacije na mozgu, Schumacherovo stanje je i dalje kritično, ali stabilno, a kad bude novih informacija oko njegovog oporavka, održat će se konferencija za medije, a do tada vlada medijska šutnja. Kako prenose njemački mediji, konzilij liječnika traje od jutra, a na razgovor su pozvali i obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Palmanova 03.01.2014.

    iebe se njima za Shumija,oni su tu zbog Ferrarija,same zastave Ferarije,niti jedna Shumiha

  • radislav 03.01.2014.

    osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gde su drugi kocili )))Miha

  • bbbdado 03.01.2014.

    Veliki Schumi , sretan rođendan

Komentiraj...
Vidi sve komentare