To je to što me zanima!

Schuster: Ne bi me začudilo kad bi Casillas napustio Real

Ne mogu vjerovati da se ponavlja prošla sezona i slučaj Ikera i Mourinha. Casillas bi trebao dobiti šansu i Real mora pronaći neko rješenje, rekao je bivši trener Reala...
Vidi originalni članak

Trener Malage i nekadašnji trener madridskog Reala, Bernd Schuster komentirao je poziciju Ikera Casillasa u "kraljevskom klubu". U prvom kolu novog prvenstva Carlo Ancelotti ostavio je Casillasa na klupi, a od prve minute branio je Diego Lopez.

- Ne bi me začudilo kad bi Iker otišao iz kluba. On je simbol Reala i teško je zamisliti da bi mogao braniti negdje drugdje. Ali isto je bilo i s Raulom. Sljedeće godine je SP i Iker si ne može dopustiti još jednu sezonu na klupi - rekao je Schuster i dodao: 

- Ne mogu vjerovati da se ponavlja prošla sezona i slučaj Ikera i Mourinha. Casillas bi trebao dobiti šansu i Real mora pronaći neko rješenje.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Frenkyy 21.08.2013.

    Ako želi otić,široko mu polje i mnogo sreće! Nemožeš zadržat igrača ako želi otić, ali nije on lud. Zna da nema nigdje takovih para i povlastica ko što ima u Realu!

  • Azur 21.08.2013.

    Pa ako cemo posteno, Real vec sada mora razmisljati o trecem golmanu, jer su obadvojica, Diego i Ikea, vec u godinama. Smjena je sasvim normalna i prorodna u svim sferama zivota, pa i u sportu.

  • Bandolero_1 20.08.2013.

    Legenda kluba,sve im dao,a ovako se odnose prema njemu! Sramota!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare