To je to što me zanima!

Scolari: Barcin stil igre guši Neymara, zbog toga ne blista

Kada igra za Brazil, on igra potpuno drugačije nego za Barcelonu i uopće ne sumnjam da će biti zvijezda Svjetskog prvenstva u Brazilu, kaže izbornik Scolari
Vidi originalni članak

Brazilac Neymar još uvijek u Barceloni nije pokazao svu raskoš svog talenta, a brazilski izbornik Luiz Felipe Scolari zna i razlog.

- Neymar ne blista u Barci jer oni igraju drugačiji stil od onog na koji je on navikao. On je puno bolji kad ima prostor pred sobom, a oni ga stavljaju na desnu stranu i na neki ga način guše. Njemu to ne odgovara - rekao je Scolari i prokomentirao njegovu igru za reprezentaciju.

- On je jako važan za reprezentaciju. Kada igra za Brazil, on igra potpuno drugačije nego za Barcelonu i uopće ne sumnjam da će biti zvijezda Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • strmi007 04.04.2014.

    RUši njega vjetar

  • Anonymus9 04.04.2014.

    Slažem se s Scolarijem. Istina je da mu ne odgovara. Gledao sam ga dok je bio u Santosu i sada ovdje. Naravno ne uspoređivam onaj klub i onu ligu sa ovime, ali imao je više prostora za dribling i prilike. Dobro, po malo se privikava i nadam se da će od iduće sezone biti još bolji nego što je sada. Jedan od najboljih driblera na svijetu..

  • senator 04.04.2014.

    igrač bi se trebao privikavati na klub i igru a ne obrnuto

Komentiraj...
Vidi sve komentare