To je to što me zanima!

Scolari nakon (ne)prospavane noći: Objasnio bih da mogu...

Doživjeli smo katastrofu u šest minuta. Da sad mogu objasniti što se dogodilo u tih šest minuta, odgovorio bih vam, ali ne znam, rekao je susprezajući suze Scolari...
Vidi originalni članak

Poniženje i sramotu koju je Brazil doživio u polufinalu Svjetskog prvenstva gdje ga je pred domaćim navijačima Njemačka razbila 7-1, ipak na 'svojoj glavi' ne misli osjetiti brazilski izbornik Luiz Felipe Scolari koji se u Teresopolisu, u blizini Rio de Janeira, obratio novinarima nakon (ne)prospavane noći. 

- Doživjeli smo katastrofu u šest minuta. Da sad mogu objasniti što se dogodilo u tih šest minuta, odgovorio bih vam, ali ne znam - rekao je susprežući suze Scolari te se osvrnuo na svoj status i posao kao izbornika reprezentacije:

- Imamo još utakmicu u subotu za treće mjesto i idemo raditi za nju, a nakon što SP završi predat ćemo izvještaj savezu. Razgovarat ćemo o dobrim i lošim stvarima. Moje mišljenje je da smo imali dobar turnir. Doživjeli smo težak poraz, ali samo jedan poraz. Uz sve poteškoće koje smo imali stigli smo do polufinala. Marljivo radimo i zajedno smo u pobjedama i u porazima - rekao je 65-godišnji izbornik

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Firefox_1 10.07.2014.

    Ovako katastrofalan u polufinalu SP je sramotan za bilo koga, a kamoli za Brazil. Međutim još je veća sramota za jednu od največih nogometnih sila svijeta, koja ima jednog Kaku, Ronaldinha, Pata, Lucasa, Mirandu, i mnoge druge, kada se na terenu vidi jednog Freda, tragično.

  • Bambaulo_1 10.07.2014.

    Ovaj je k'o ovi naši političari: ne bi se to maklo.. Preuzmi odgovornost i nakon utakmice za 3. mjesto aj kući svojoj..

  • It's kišing 10.07.2014.

    Svolari = plačipi*ka

Komentiraj...
Vidi sve komentare