To je to što me zanima!

Scolari nakon ždrijeba: Hrvati igraju lijepo, ali mi smo gazde!

Otvaramo protiv europske momčadi, a to je ono što sam želio. Hrvatska igra lijep nogomet, ali Brazil je ovdje gazda, rekao je izbornik Brazila, Luis Felipe Scolari...
Vidi originalni članak

Dobro je! Izbjegli smo skupinu s Engleskom, Italijom i Urugvajom. Otvaramo protiv europske momčadi, a to je ono što sam želio. Onda nam slijedi "clasico" s Meksikom pa Kamerun. Dobar raspored, rekao je brazilski izbornik Luis Felipe Scolari nakon ždrijeba SP-a.

Hrvatska i Brazil otvorit će jubilarno 20. svjetsko nogometno prvenstvo 12. lipnja u Sao Paulu. Hrvatska je u skupini A s Brazilom, Meksikom i Kamerunom.

- Hrvatska igra lijep nogomet, ali Brazil je ovdje gazda. No morate znati da je Hrvatskoj ovo šesto veliko natjecanje, Kamerunu peto, a Meksiko bi mogao biti opasan. I ovo je teška skupina - dodao je Scolari.

Brazilski mediji ne skrivaju zadovoljstvo 

"Protiv Hrvatske smo igrali i na otvaranju Svjetskog prvenstva u Njemačkoj 2006. godine i dobili 1-0 golom Kake. Imamo sjajan omjer i protiv ostalih reprezentacija. Kamerun smo razbili 3-0 1994. godine, a protiv Meksika imamo tri pobjede iz tri utakmice s tim da nam nisu zabili ni gol, piše list Folha. 

Idi na 24sata

Komentari 160

  • LebronPetrovic 08.12.2013.

    Brazilci su Gazde, ali Hrvati su Agrameri !

  • tomopit 07.12.2013.

    oče se ko kladit dam mu 5 prema 1 da nečemo proć grupu?

  • tomopit 07.12.2013.

    pregazit če nas ko plitak potok nečemo dat gola nikom u grupi

Komentiraj...
Vidi sve komentare