To je to što me zanima!

Scolari: Odredio sam 22 od 23 nogometaša koje vodim na SP

Smijem voditi 23 nogometaša, a vi bi se vjerojatno pogodili njih 22!, rekao je Luiz Felipe Scolari novinarima na press konferenciji. SP u Brazilu počinje za 48 dana
Vidi originalni članak

Velika većina izbornika ne zna još niti 10-ak sigurnih igrača koje će voditi na Svjetsko prvenstvo, ali Luiz Felipe Scolari nema više dvojbi. Izbornik Brazila već zna tko će biti u kadru za prvi dvoboj na otvaranju protiv hrvatske nogometne reprezentacije.

- Smijem voditi 23 nogometaša, a vi bi se vjerojatno pogodili njih 22! - rekao je Scolari novinarima na press konferenciji. 

Dodao je kako ne brine oko spremnosti Neymara, a odredio je i tri kapetana.

- Bit će to David Luiz, Julio Cesar i Fred.

SP u Brazilu počinje za 48 dana.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • PraviHrvat_1 25.04.2014.

    A pa tako i treba, šta sad izmišljat toplu vodu kao i ostali izbornici.. Oni koji su nosili repku u kvalifikacijama će ići i u Brazil i gotovo (doduše, oni nisu kvalifikacije igrali ali već je mogao kroz sezonu i kroz prijateljske utakmice vidjeti tko je IN, a tko OUT.. Ja mislim i u našoj repki da se već zna najmanje 20 sigurnih koji idu u Brazil, a Niko ovdje prodaje neke fraze kako još nije siguran ni za preliminarnih 30...

  • Veco2307 25.04.2014.

    23. je čovijek koji je izmislio nogomet, i s lakoćom i osmijehom ga igrao.. Nepravda bi bila da ne bude u svojoj domovini na SP pri zalasku fantastične karijere!

  • ManituApach 25.04.2014.

    Manchester United zvanicno Shalkeu poslao ponudu za Seada Kolasinca,Bosanskog tenka i reprezentativca BiH,koji treba da zamjeni Evru.Zure se jer ce nakon S.P.Sejo kostati 20 ak milijuna eura,bravo Bosnjaci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare