To je to što me zanima!

Scoria poludio nakon sramote: Za ovaj poraz nemamo isprike!

Rijeka je ispala u Kupu od trećeligaša. Elvis Scoria na teren je poslao gotovo cijelu momčad koja je igrala protiv Dinama u subotu. Nedelišće je slavilo 1-0 u produžetku
Vidi originalni članak

Euforija je zahvatila Rijeku nakon pobjeda protiv Hajduka i Dinama u prvenstvu. A onda je stiglo bolno prizemljenje. Rijeka je u šesnaestini finala Kupa ispala od trećeligaša Nedelišća nakon produžetaka (1-0). Domaći igrač Jagec zabio je "panenku" Lisjaku u 97. minuti utakmice i posramio prvoligaške igrače. 

Njih čak devetorica igralo je subotnji derbi protiv Dinama. A trojica igrača koji su zabili "modrima" (Cesarec, Weitzer i Kreilach) nisu imali odgovor za obranu Nedelišća. Trener Rijeke Elvis Scoria smrknuta je lica izašao iz svlačionice.

- Nema isprike za ovaj poraz. Imali smo velike ambicije u Kupu. Nismo podcijenili protivnika što je bilo vidljivo iz našeg početnog sastava. Poklonili smo im penal. Valjda nisam uspio motivirati momčad nakon Dinama - rekao je Scoria, prenosi službena stranica HNK Rijeke.

Domaći trener Nenad Marčec nije mogao vjerovati. 

- Nadali smo se, naravno, sportski je nadati se, ali nismo očekivali da ćemo srušiti Rijeku. Znao sam da će gosti biti ispražnjeni nakon pobjede protiv Dinama. Dočekali smo priliku, zabili i izdržali do kraja. Teško da bismo zabili da nije bilo Benkove pogreške kod gola - rekao je Marčec.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • ko od brda odvaljen 27.09.2012.

    Pa jbt,ovo ko da je bojlerom snimano... A ovi inteligenti mladici ne znaju navijat ali baš nikako da ne psuju.Ljubi ih mati koja ih odgoji

  • saler 27.09.2012.

    nego,koji je ovaj Benko..mali je dobar,još će se on probit.treba pratit tog malog:-)

  • be yourself 27.09.2012.

    Nedelišće, gdje je ta selendra?

Komentiraj...
Vidi sve komentare