To je to što me zanima!

Sead Kolašinac oduševio djecu na igralištu: 'To je djetinjstvo!'

Branič Arsenala, Sead Kolašinac, iznenadio je djecu na jednom sarajevskom betonskom igralištu. Naime, Sarajevo je posjetio dok su 'zmajevi' u Zenici, a djeca su ga oduševila koliko i on njih...
Vidi originalni članak

Nogometna reprezentacija reprezentacija Bosne i Hercegovine priprema se u Zenici za predstojeće utakmice  kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. Momčad Roberta Prosinečkog očekuju susreti protiv Finske i Grčke. Bosanskohercegovački reprezentativci okupili su se u ponedjeljak u Trening centru Nogometnog saveza BiH.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na okupljanje reprezentacije je stigao i branič Arsenala, Sead Kolašinac, koji je iskoristio priliku otići i do Sarajeva. Ondje je iznenadio djecu na igralištu u naselju Grbavica, a imao je i zanimljivu objavu na Instagramu.

Naime, slikao je loptu s kojom su se djeca igrala. Sudeći po njegovoj objavi na Instagramu, vratila ga je u djetinjstvo. Fotografiju je objavio na Instagramu uz jednostavan opis.

- Ovo je djetinjstvo! - poručio je Kolašinac koji se rado fotografirao s djecom koja su ga s radošću dočekala.

Prva utakmica za susjede je na rasporedu u subotu protiv Finske koju će se igrati u Zenici, a tri dana kasnije "zmajevi" igraju u Ateni s Grčkom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lindondoni 11.10.2019.

    Ja bi upao na teren sa 30 lopti da podijelim svima... :)

  • 10.10.2019.

    Oduševio djecu?!? Ne vidim ja tu nigdje oduševljenu djecu.

  • sena2 10.10.2019.

    Ajmo Bosno rijesi Fince pa onda na bunker u Grcku

Komentiraj...
Vidi sve komentare