To je to što me zanima!

Sebastian Vettel od 2011. uz F. Alonsa u Ferrariju?!

Talijanski div Ferrari dovodi dvojicu najpoželjnijih vozača u Formuli 1. Nakon što su dogovorili dolazak Alonsa, u Ferrariju su se okrenuli Vettelu
Vidi originalni članak

U Ferrariju će se uskoro opet govoriti njemački jezik. Sebastian Vettel trebao bi se 2011. godine pridružiti talijanskoj momčadi, a iste godine “crvene” će pojačati dvostruki svjetski prvak Formule 1 Fernando Alonso, piše španjolski sportski list AS.
Posao s Alonsom financirat će najveća španjolska banka Santander, a Španjolac je još početkom godine za Ferrari potpisao predugovor.
Za dolazak Vettela osobno se pobrinuo Bernie Ecclestone. Britanac smatra da najtalentiraniji vozač mora voziti za najveću momčad Formule 1.
- Svaki profesionalni vozač sanja o tome da jednog dana vozi za Ferrari u Formuli 1 - izjavio je Vettel.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • choobra 03.07.2009.

    Meni Bernie ide na završetke živaca. Šta se on koji klinac ima miješati i govoriti koga treba dovesti u Ferrari? Njemu sve ekipe moraju biti iste, ne smije nikoga favorizirati, a opće je poznato da gura Ferrari i daje im silne pare...a što se tiče Vettela to stoji, ipak je to Schumijeva škola. S druge strane, Alonso je trenutno jedina karizmatična osoba u F1...zbog njegove naravi je propustio puuuuno sigurnih pobjeda i možda i još jedan naslov prvaka. Ko ga j... tako mu i treba kad je prgav! Ajd zdravo.

  • RastaManFan 02.07.2009.

    alonso zna biti ljubomoran ako ga kolega iz ekipe pobjedi :)

  • josko11 02.07.2009.

    bilo bi zanimljivo vidit zajedno Alonsa i Vettela, ali čini mi se da bi to bila slična situacija kao Alonso i Hamilton u McLarenu, možda ne bi išlo međusobnom borbom a?

Komentiraj...
Vidi sve komentare