To je to što me zanima!

Šećer nije dobar za zdravlje, De Geu uštipak koštao klupe

David De Gea ostao je na klupi u susretu 7. kola engleskog prvenstva u kojem Manchester igra protiv Norwicha. Razlog je navodno mala 'glupost', krađa uštipka
Vidi originalni članak


Alex Ferguson kaznio je svog mladog golmana Davida De Geu. Španjolac je u petak, kako prenosi dnevnik The Sun, u jednom šoping centru ukrao uštipak. 

Slastica je izgleda 20-godišnjeg golmana koštala klupe. De Gei je to tek drugi put u sezoni da je ostao izvan početnog sastava Manchester Uniteda.

De Gea se tokom posjeta šoping centru Tesco počastio uštipkom no krenuo je prema izlazu bez da je platio jedan euro, koliko je koštala njegova slastica.

Osiguranje je golmana zaustavio je odveo u ured za ukradene stvari gdje je mladi Španjolac zaradio tek verbalno upozorenje.

Zbog kleptomanije ili ne, De Gea je svoje mjesto 'prepustio' 27-godišnjem Andersu Lindegaardu.

Trener 'crvenih vragova' Danca je doveo prošlog siječnja iz Aalesunda.

Lindegaard je za Manchester branio prošle sezone svega dva puta i to u FA Cupu, a ove je sezone upisao jedan nastup i to u Ligi prvaka protiv Benfice u Lisabonu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • PurgerBBB 01.10.2011.

    A jebiga nema se para,HAHAH.Recesija.

  • mrcinaa 01.10.2011.

    kosta 20 miljuna a zajebe sve sto stigne. ahahahaah

  • Iron_Maiden95 01.10.2011.

    ovaj lindegaard je svašta skino protiv benfice, tako da me baš i ne čudi zašto ne bi Ferguson malo "promijenio" golmana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare