To je to što me zanima!

Sedloski je zabrinut: I, hoće li Dinamo prodati Pjacu ili ne?

VELIKE EMOCIJE Goce Sedloski, trener Vardara, formu za susrete protiv Dinama brusi u Svetome Martinu na Muri, gdje je i hrvatska košarkaška reprezentacija
Vidi originalni članak

I, jesu li prodali Marka Pjacu, upitao je uz osmijeh Goce Sedloski, koji je sedam godina igrao u Dinamu. Zbog borbenosti dobio je i kapetansku vrpcu. Navijači “modrih” su ga obožavali. Vole ga mnogi i danas.

Kupio stan u Zagrebu

- Zagreb je moj drugi dom. Često sam tamo, u Zagrebu imam i stan. U kontaktu sam s većinom igrača s kojima sam igrao u Dinamu. Volim doći u Zagreb, rado se sjetim vremena dok sam igrao u Maksimiru, emocije su velike, ali sad, naravno, nema popusta - kaže Goce Sedloski.

Vardar i Dinamo prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka igraju 12. srpnja u Skoplju, a uzvrat je osam dana kasnije u Maksimiru.

- Bliži se taj dan, za utakmicu s Dinamom pripremamo se 25 dana. Znamo snagu Dinama, znamo da se radi o momčadi koja redovito igra u skupinama Lige prvaka i Europske lige, ali da budem jasan, nikog se ne bojimo. Od igrača Dinama neću izdvajati niti jedno ime - kaže Sedloski, koji odaje dojam čovjeka koji vjeruje da makedonski prvak može iznenaditi hvatskog prvaka.

Zvao braću Mamić


Na klupi Vardara sjedi od 2015. godine, a kad mu spomenete klupu Dinama, samo se nasmije.

- U Vardaru sam prvo bio sportski direktor, a onda sam odlučio sjesti na klupu. Razgovarao sam s gazdom kluba i našli smo zajednički jezik. U rukomet se ulaže jako puno, ali i nogomet polako ide gore - rekao je Sedloski.

Gazda Vardara je ruski poduzetnik Sergej Samsonenko.

U njegovu je vlasništvu cijelo sportsko društvo Vardar. Zasad su mu muški i ženski rukomet prioriteti, nogomet je tek na trećemu mjestu.

Čuo se Goce nakon ždrijeba i sa Zdravkom Mamićem, a prije nekoliko mjeseci u Skoplju je bio tadašnji trener i sportski direktor Zagrepčana Zoran Mamić.

- Razgovarali smo o suradnji omladinskih škola, bila bi to dobra stvar – rekao nam je Sedloski, a za kraj je na pitanje o regionalnoj nogometnoj ligi odgovorio:

- Regionalna liga bila bi dobra i za nas i za Dinamo - završio je Goce i odveo momčad na ručak, a prije toga su bili u Varaždinu, posjetili su šoping centar.

Optimist je Sedloski, a bogme optimisti su i igrači Vardara. Svi vjeruju kako mogu izbaciti Dinamo.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ujo55 09.07.2016.

    granica na veebitu idite u veciju smradovi ljuskog roda čast pravim dalmatincima ali ovima izdanicima koji su 41 podržali kralja petra na bandere i njihove nasjednike

  • Marko Pejić 03.07.2016.

    ako bas ode neka ide u liverpool , borusiu ili arsenal jer oni najbolje razvijaju mlade igrace i daju im prilike da igraju u prvih 11

  • Dalmacija u srcu 03.07.2016.

    Ajmo Vardare, svi smo uz tebe. Pregazi tu mafijašku prčiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare