Obavijesti

Sport

Komentari 35

Sedloski je zabrinut: I, hoće li Dinamo prodati Pjacu ili ne?

Sedloski je zabrinut: I, hoće li Dinamo prodati Pjacu ili ne?
1

VELIKE EMOCIJE Goce Sedloski, trener Vardara, formu za susrete protiv Dinama brusi u Svetome Martinu na Muri, gdje je i hrvatska košarkaška reprezentacija

VIDEO

I, jesu li prodali Marka Pjacu, upitao je uz osmijeh Goce Sedloski, koji je sedam godina igrao u Dinamu. Zbog borbenosti dobio je i kapetansku vrpcu. Navijači “modrih” su ga obožavali. Vole ga mnogi i danas.

Kupio stan u Zagrebu

- Zagreb je moj drugi dom. Često sam tamo, u Zagrebu imam i stan. U kontaktu sam s većinom igrača s kojima sam igrao u Dinamu. Volim doći u Zagreb, rado se sjetim vremena dok sam igrao u Maksimiru, emocije su velike, ali sad, naravno, nema popusta - kaže Goce Sedloski.

Vardar i Dinamo prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka igraju 12. srpnja u Skoplju, a uzvrat je osam dana kasnije u Maksimiru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bliži se taj dan, za utakmicu s Dinamom pripremamo se 25 dana. Znamo snagu Dinama, znamo da se radi o momčadi koja redovito igra u skupinama Lige prvaka i Europske lige, ali da budem jasan, nikog se ne bojimo. Od igrača Dinama neću izdvajati niti jedno ime - kaže Sedloski, koji odaje dojam čovjeka koji vjeruje da makedonski prvak može iznenaditi hvatskog prvaka.

Zvao braću Mamić


Na klupi Vardara sjedi od 2015. godine, a kad mu spomenete klupu Dinama, samo se nasmije.

- U Vardaru sam prvo bio sportski direktor, a onda sam odlučio sjesti na klupu. Razgovarao sam s gazdom kluba i našli smo zajednički jezik. U rukomet se ulaže jako puno, ali i nogomet polako ide gore - rekao je Sedloski.

Gazda Vardara je ruski poduzetnik Sergej Samsonenko.

U njegovu je vlasništvu cijelo sportsko društvo Vardar. Zasad su mu muški i ženski rukomet prioriteti, nogomet je tek na trećemu mjestu.

Čuo se Goce nakon ždrijeba i sa Zdravkom Mamićem, a prije nekoliko mjeseci u Skoplju je bio tadašnji trener i sportski direktor Zagrepčana Zoran Mamić.

- Razgovarali smo o suradnji omladinskih škola, bila bi to dobra stvar – rekao nam je Sedloski, a za kraj je na pitanje o regionalnoj nogometnoj ligi odgovorio:

- Regionalna liga bila bi dobra i za nas i za Dinamo - završio je Goce i odveo momčad na ručak, a prije toga su bili u Varaždinu, posjetili su šoping centar.

Optimist je Sedloski, a bogme optimisti su i igrači Vardara. Svi vjeruju kako mogu izbaciti Dinamo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener