To je to što me zanima!

Sedloski: Nismo imali sreće, ali na Maksimiru idemo po čudo...

Igrači su tužni, svjesni su da je utakmica trebala završiti drugačije. Dvaput smo pogodili stativu i jedanput prečku. No ne predajemo se, rekao je trener Vardara Goce Sedloski
Vidi originalni članak

Dinamo je pobjedom u Makedoniji napravio dosta bitan korak prema trećem pretkolu Lige prvaka. Hrvatski prvak pobijedio je 2-1, a "modre" je na stadionu Filipa II Makedonskog pomazila i sreća jer je Vardar dvaput pogodio stativu i jedanput prečku, a prvi gol zabio si je sam.

- Primili smo dva jeftina gola. Igrači su se trudili, dali su sve od sebe, ali falilo nam je sreće - rekao je trener Vardara Goce Sedloski, Dinamova legenda.

Goce je u Dinamu proveo sedam godina, Zagreb mu je drugi dom, a za uzvrat je najavio - čudo.

- Dat ćemo sve od sebe da napravimo čudo u Zagrebu. Mojim igračima mogu samo čestitati na borbi i zalaganju do samog kraja. Rezultat nas nije nagradio iako smo dali sve od sebe protiv jakog i uglednog protivnika. Sreća nam je okrenula leđa, ali nećemo se predati - kaže Sedloski.

- Bili smo u grču tih prvih 10 minuta i moramo analizirati zašto je to tako bilo. Nemam što zamjeriti igračima, igrali su napadački, ali s dva primljena gola otežali smo si uzvrat. Igrači su tužni, svjesni su da je utakmica trebala završiti drugačije. No vjerujem u njih - dodao je trener Vardara Goce Sedloski.
 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • bare000 13.07.2016.

    Ovaj sedloski je dudlač kite

  • 13.07.2016.

    bravo....čestitke Dinamu na prolasku dalje......

  • Mike O' Milla 13.07.2016.

    sretno Goce izbaci dimceka iz europe !!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare