To je to što me zanima!

Sedmi gol sezone: Dudu ušao u igru i zabio 6 minuta kasnije

Dudu je dao 3. gol za konačnih 3-0 kod drugoligaša Mikolaiva. Naš reprezentativac u igru je ušao u 59., a šest minuta kasnije pogodio je nakon malonogometne akcije
Vidi originalni članak

Šahtar se lakoćom plasirao u četvrtfinale ukrajinskog Kupa, a pritom je strijelac bio i Eduardo da Silva.

Dudu je zabio treći gol za konačnih 3-0 na gostovanju kod drugoligaša Mikolaiva. Hrvatski reprezentativac u igru je ušao u 59., a šest minuta kasnije pogodio je nakon malonogometne akcije. Ostao je sam na drugoj stativi na tri metra i prizemno dodavanje pospremio u praznu mrežu. 

Prije njega su pogodili Fernando i Luiz Adriano.

Hrvatskom reprezentativcu je to sedmi gol ove sezone. Tri je zabio u prvenstvu, dva u Kupu i dva za reprezentaciju u prijateljskim utakmicama.

Darijo Srna bio je na klupi i nije niti ulazio u igru.

OVDJE pogledajte sažetak dvoboja i Eduardov gol.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • zmijonosac 30.10.2013.

    Većini njih iz repke je ono krenulo super poslije Škotske svi daju svi trče svi ginu ako tako nastave trebalo bi na kladionici staviti na hendikep HR,jer ovo je renesansa HR nogometa.

  • petrov 30.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • LebronPetrovic 29.10.2013.

    To je odličan učinak a još nije ni trećina sezone ! A još i sa klupe ulazi ! Igračina ostaje igračina zauvijek !

Komentiraj...
Vidi sve komentare