To je to što me zanima!

Šef Ferrarija u Formuli 1 dao je ostavku: "Ovo je teška odluka"

Kao šef, preuzimam odgovornost za loše rezultate. Vrijeme je za velike promjene. Nadam se da će se Ferrari vratiti tamo gdje mu je mjesto, rekao je Domenicali...
Vidi originalni članak

Stefano Domenicali nakon 23 godine više nije šef Ferrarijeve momčadi u F1.

Domenicali je dao ostavku nakon loših rezultata Ferrarija u novoj sezoni. Ferrari nema postolje u prve tri utrke, ima samo 33 boda i tek je peti u poretku konstruktora. Umjesto Domenicalija stiže Marco Mattiacci.

- Kao šef, preuzimam odgovornost za loše rezultate. Vrijeme je za velike promjene. Nadam se da će se Ferrari vratiti tamo gdje mu je mjesto. Ponekad je potrebno imati hrabrosti i donijeti teške odluke - kazao je Domenicali kojem se Ferrari zahvalio na predanosti i poželio sreću u budućnosti.

- Gledao sam ga 23 godine kako se razvija. Mislim da je sada pokazao veliku odgovornost jer je stavio interes Ferrarija na prvo mjesto - rekao je predsjednik Ferrarija, Luca di Montezemolo.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • sarkastik76 17.04.2014.

    ova formula 1 je toliko izgubila na draži, nema onog zvuka V-10 ili V-8 motora, zvuk motora je sličan onim peglicama na struju u cirkusima. triba se vrati ona brutalnost motora iz 80, 90, 2000-ih. u lošem smijeru ide formula1, bojim se da će se to osjetit pogotovo na tribinama

  • MichaelMonako 17.04.2014.

    prvenstveno moraju poraditi na bolidu,popraviti performanse jer ovaj novi je blijeda sjena Ferrarija.Totd je bi zakon ali koga nema može se i bez njega.

  • user_26208 15.04.2014.

    Sprdnja??? Momak jesi ti gledo zadnju utrku, zanimljivije je nego ikada...

Komentiraj...
Vidi sve komentare