To je to što me zanima!

Šefu nogometa Haitija kazna: Seksualno zlostavljao igračice?

Istražno vijeće neovisnog Etičkog odbora privremeno je zabranilo gospodinu Yvesu Jean-Bartu sve aktivnosti povezane s nogometom u 90 dana, naveli su iz FIFA-e dodavši kako se suspenzija može produžiti
Vidi originalni članak

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) privremeno je suspendirala predsjednika Nogometnog saveza Haitija (FHF) Yvesa Jeana-Barta (72) zbog sumnji u seksualno zlostavljanje mladih nogometašica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Istražno vijeće neovisnog Etičkog odbora privremeno je zabranilo gospodinu Yvesu Jean-Bartu sve aktivnosti povezane s nogometom u 90 dana - naveli su iz FIFA-e dodavši kako se suspenzija može produžiti.

Dugogodišnji predsjednik FHF-a optužen je da je proteklih pet godina seksualno napastovao mlade nogometašice u trening-kampu ove države. Navodi o zlostavljanju mladih igračica objavljeni su prošlog mjeseca u britanskom Guardianu.

Jean-Bart, koji je na čelu Nogometnog saveza Haitija od 2000. godine, sve je optužbe demantirao.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mestar 26.05.2020.

    Eto i Haiti se brze rjesavaju lopina koji imaju prste u pekmezu nego kod nas. Kod nas ih ne kazne nego samo prebace na drugo radno mjesto te sposobnije dugoprstiv]ce nagrade s nekim bolje placenim posslom i vecoj tituli.

  • naucnik 26.05.2020.

    Zabranjeno voce je najsladje, a mogao je platiti mlade k...., da ga dobro izmasiraju. Ovako je iskoristio je svoj polozaj da pipka mlade sportasice i sad ce mu to pipkanje doci glave.

  • bosanac 26.05.2020.

    NEki stari pervert?

Komentiraj...
Vidi sve komentare