To je to što me zanima!

Šego: Goluža me i prije izigrao, nekad je riječ bila pitanje časti

Jedan od najboljih hrvatskih rukometnih golmana u razgovoru za Sportnet osvrnuo se na izostavljanje s popisa putnika za SP iako mu je izbornik najavljivao drukčije
Vidi originalni članak

Marin Šego na pripremama reprezentacije kotirao je kao sigurni putnik za SP. Branio je u obje pripremne utakmice i izbornik je naglašavao kako će biti pomoć Aliloviću u Španjolskoj. No preko noći sve se promijenilo.

- Nije mi to prvo takvo iskustvo s Golužom. I prije mi je jedno obećao, a drugo napravio. Sada je zadnju večer promijenio odluku. Nije ugodno, ali emocije ću ostaviti po strani - otkrio je Marin Šego u razgovoru za Sportnet.

Tvrdi kako mu je ovaj potez Goluže samo dodatna motivacija za rad. Poštuje odluku izbornika, no...

- Mislim da nije čudno očekivati da obećano i ispuni. Nekad je čovjekova riječ bila pitanje časti - zaključio je Šego.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • vlado62 16.01.2013.

    "Šego bi trebao biti prvi golman repke. A evo i zašto: 1. Prošla sezona u kojoj je Šego branio u Zagrebu (Liga prvaka, Seha, PH) bio je jedan od najboljih igrača Zagreba, gdje je izluđivao igrače Kiela i ostalih vrhunskih europskih ekipa, 2. I nakon što je prešao u Wislu "brani kao lud". Najbolji je igrač Wisle(trenutno prve Poljske ekipe), a još se sjećamo odbrana i skandiranja navijača u utakmici protiv Kielcea (gdje igraju neki od naših najboljih reprezentativaca i koja je ekipa za F4 Lige prvaka) čovjek ih je doslovno razvalio. 3. Govorimo o pomlađivanju ekipe, a Šegi je tek 28 godina, dakle može braniti na vrhunskoj razini barem još 7-8 godina. Pogledajte ostale repke i njihove golmane. 4. Svaka čast Aliloviću ali on nije ni prvi golman u Veszpremu, a i kad brani to je solidno, a ne vrhunski. 5. Može se još dosta toga nabrojati.... Pametnom dosta" Pametnom dosta. A iz vaših komentara se vidi da bašp i niste bistri, jer komentarima tipa "Šego ne zna branit" samo govorite da veze nemate o rukometu ili ste jednostavno zavidni. Ili zato jer je hercegovac? Fuj! Gadite mi se. Mlad i uspješan i ajde ga odmah bombardirati?!? Ne plače on po medijima nego je dao odličnu izjavu nakon 4 g. što su ga jebali u zdrav momak. BRAVO ŠEGO, SVAKA ČAST !!!

  • silaaa 15.01.2013.

    moj sego nemas ti veze branit , nebi te ni ja pozvo

  • Goran13vz 15.01.2013.

    pa zato je i Goluza tu da se iz Gopcovog europskog Zagreba mladi igraci preko reprezentacije prodaju van...Goluza je tu jer voli slusati i ne buni se,a ne zbog svojih sposobnosti...nadam se samo da ce ovi koji su sposobni i najzasljuzniji za Hrvatsko cudo(skoro 10 god u vrhu svijeta) Balic,Metlicic,Sola,Džomba itd... preuzet sto prije nekakve pozicije u HRS-u...

Komentiraj...
Vidi sve komentare