To je to što me zanima!

Šego spustio roletu europskom doprvaku i raspametio navijače

Marin Šego i u drugom je kolu Lige prvaka bio junak svog Szegeda. Mađarski prvak pred novu se sezonu prilično pojačao, no apsolutna zvijezda navijača je i dalje hrvatski golman
Vidi originalni članak

Hrvatski golman Marin Šego u fantastičnoj je formi. U prvom kolu Lige prvaka s 13 je obrana zaustavio hrvatskog prvaka u Osijeku na putu do velikog iznenađenja, a onda u drugom kolu igranom jučer još malo podebljao ionako sjajan dojam koji ostavlja u novoj sezoni.

U Mađarskoj je gostovao europski doprvak Nantes i u drugom poluvremenu se opasno odvojio na četiri razlike. Kako se utakmica bližila svome kraju, tako je i Szeged polako stizao razliku, a u sami završetak susreta ušlo se s 28-27 za Nantes.

I tu Šego spušta roletu. S nekoliko vezanih obrana raspametio je ionako 'lude' navijače u Szegedu, utakmicu je završio s 15 velikih obrana i odveo svoju momčad do važne pobjede 30-28.

U napadu kod Szegeda su dominirali Bodo s osam, Källman, Maqueda i Canellas s pet golova... Kod Nantesa Kiro Lazarov zabio je šest, a njihov drugi golman Siffert 10 obrana...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 24.09.2018.

    Zagreb ppd nema se tu puno za dodati:):):)

  • Armin van Buuren 24.09.2018.

    Imamo toliki broj kvalitetnih golmana koji brane u LP,a u reprezentaciji je šok kada skupe dvoznamenkasni broj obrana(uglavnom ako ih pogode lopte)

  • CelaviOsvetnik 24.09.2018.

    On je iz medjugorja

Komentiraj...
Vidi sve komentare