To je to što me zanima!

Šeici nemaju - novca: Otpustili izbornika koji nije ni debitirao

Čelnik saveza Yusef Hussain Al-Sahlawi je zaključio kako je Jovanovićeva plaća u vrijeme pandemije korona virusa prevelika stavka, pa je otpustio izbornika i cijeli stručni stožer koji nisu vodili nijednu utakmicu.
Vidi originalni članak

Srbin Ivan Jovanović više nije izbornik nogometaša Ujedinjenih Arapskih Emirata, a otkaz je dobio iako nije vodio tu reprezentaciju ni na jednoj utakmici.

Jovanović je preuzeo UAE u prosincu prošle godine, sa šestomjesečnim ugovorom, a prije toga je uspješno vodio ciparski APOEL Nikoziju s kojim je četiri puta bio prvak, a 2012. godine ostvario plasman u četvrtfinale Lige prvaka. 

SLUŽENA I MISA Kršili mjere Stožera: Dron ih snimio kako igraju nogomet

No, čelnik tamošnjeg saveza Yusef Hussain Al-Sahlawi je zaključio kako je Jovanovićeva plaća u vrijeme pandemije korona virusa prevelika stavka, pa je otpustio izbornika i cijeli stručni stožer koji nisu vodili nijednu utakmicu. 

UAE je vrlo loše započeo kvalifikacije za SP 2022 i tek je četvrti u skupini, iza Vijetnama, Malezije i Tajlanda.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Tanenko 07.04.2020.

    imaju dolare i eure kojima se drastično gubi vrijednost, a naftu više ne mogu prodavati u tolikoj mjeri, plus promjenila se politička slika svijeta, pa da ih sutra Iran odluči napast i orobit, Ameri im ne bi pomogli, jer su zauzeti, nije njima lako sada

  • hazari 07.04.2020.

    Platit će oni raskid ugovora

  • 07.04.2020.

    Imaju oni novaca ali nece da troše dok je pandemija

Komentiraj...
Vidi sve komentare