To je to što me zanima!

Seksi golferica! Predivna Paige mami uzdahe na terenima...

Paige je u žižu javnosti dospjela je jer se žestoko usprotivila strogim propisima o odijevanju golferica koji brane košulje s velikim dekolteom, tajice ili kratke suknje. A to je upravo i njezin stil odijevanja...
Vidi originalni članak

Paige Spiranac poznata je američka golferica hrvatskog porijekla, no pozornost suprotnog spola privukla je zahvaljujući svome seksi i atraktivnom izgledu nego uspjeha na golf terenima. 

Paige je u žižu javnosti dospjela je jer se žestoko usprotivila strogim propisima o odijevanju golferica koji brane košulje s velikim dekolteom, tajice ili kratke suknje. A to je upravo i njezin stil odijevanja.

- Noć prije turnira sjedila sam u kupaonici i plakala. Rekla sam si da ne želim prolaziti kroz tu bol i osjećaj bespomoćnosti, samoće, straha... Rekla sam da ne želim da se ijedna djevojčica ili dječak osjeća kako sam se ja tad osjećala, rekla je jednom prilikom Paige Spiranac (24).

Seksi Ameriknka baš ne briljira na golf terenima, ali to očito njezine fanove previše ni ne zanima jer je na Instagramu vjerno prati oko 1,5 milijuna ljudi. Zahvalna je Paige pa im često zna uzvratiti s provokativnim slikama koje namame tisuće i tisuće pozitivnih komentara na račun njezine seksipilnosti.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Digg 07.12.2018.

    AAAAAAAAAAAAAALudilo.........Poder'o bi ju k'o Glas koncila.......:)

  • kaj buljiš 07.12.2018.

    Baš me zanima iz kojih razloga ljudi stisnu Follow na ovo.

  • libeluli 07.12.2018.

    Ovo ima veze s golfom kao i ja s space shuttlom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare