To je to što me zanima!

Seksi i vjerna: Chiara u stopu prati najvećeg tragičara Eura

CHIARA I SIMONE Prekrasna Chiara Biasi vjerna je djevojka tragičara Eura, Simonea Zaze. Njega pamtimo po tragikomičnom promašaju u nokaut fazi francuskog Eura protiv Nijemaca
Vidi originalni članak

Talijanski napadač Simone Zaza posljednjih mjeseci ne proživljava baš najugodnije profesionalne trenutke. Sve je započelo u Francuskoj na Euru gdje je on tragikomično zapucao penal u četvrtfinalu protiv Nijemaca te tako postao predmet ismijavanja diljem interneta.

Kasnije je transferiran iz Juventusa u West Ham na jednogodišnju posudbu, međutim, nakon šest mjeseci Slaven Bilić odlučio je kako im je on nepotreban.

Morao je Talijan iz Engleske u Španjolsku, ovaj je mjesec postao igrač Valencije gdje će provesti najmanje narednih šest mjeseci.

No, sve njegove avanture prati i prekrasna mu djevojka Chiara Biasi. Ona je modna blogerica, vrlo popularna u Italiji te ju na Instagramu prati više od milijun fanova.

Usporedbe radi, njen dečko Simone Zaza, talijanski nogometni reprezentativac, ima oko 760 tisuća. 

Uveseljava Chiara svoje fanove atraktivnim fotografijama, a svoju ljubav prati odano i vjerno. Od Torina, preko Londona pa sve do Valencije.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • cityzent 22.01.2017.

    wtf pogledajte predzadnju sliku stša jos je sa rukom

  • BAN 1 20.01.2017.

    Ova jede izgleda svaka četri dana, fuj kost i koza

  • komentator__Luka 19.01.2017.

    aha zaza!.....ja već pomislio, pa nema valjda strinić ovakvu žensku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare