To je to što me zanima!

Seksi novinarka završila gola jer joj se klub plasirao u 1. ligu

Lijepa Alejandra obećala je kako će se za svoj časopis Soho skinuti gola uđe li njen klub Deportivo Cucuta u prvu ligu. Nogometaši Cucute ispunili su svoj dio...
Vidi originalni članak

Kolumbijska novinarka Alejandra Omana Ruiz široj javnosti i nije previše popularna izvan svoje zemlje, no i to bi se uskoro moglo promijeniti. Naime, lijepa Alejandra obećala je kako će se za svoj časopis Soho skinuti gola uđe li njen klub Deportivo Cucuta u prvu ligu. Nogometaši Cucute ispunili su svoj dio obaveze pa se i Alejandra 'bacila na posao'. 

Klub je nakon 11 kola, u ligi s 20 klubova, na 18. mjestu sa samo jednom pobjedom te pet remija i pet poraza, no broj navijača im iz dana u dan raste. Nakon što pogledate ovaj video sigurni smo da ćete i vi sve češće bacati oko na kolumbijsku ligu. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 28.03.2015.

    Vidim da je taj video Youtube efikasno eliminirao jer graniči sa pornografijom.

  • tomicalomica 28.03.2015.

    A fino fino , nesto je skidanje postalo popularno u zadnje vrijeme :))) Trebamo upoznati nase starlete sa tim fenomenom...primjerice Sevka Ava , Nives bi se mogle poskidati do gola ako Hrvatska zavrsi prva u grupi ispred Italije !! Ako pobjedimo Norvesku sa vise od 3 razlike ja Tomicalomica se skidam GOL i stavljam na AVATAR za 24 sata !!

  • piramida 27.03.2015.

    da se nije naucila skidati gola ,sigurno se nebi ni sada skinula!

Komentiraj...
Vidi sve komentare