To je to što me zanima!

Seksi ring djevojka postat će MMA borkinja: Oduzima dah

Angelica je poznati i vrlo traženi svjetski model. No htjela je novu avanturu u životu, a predsjednik M-1 Global organizacije Vadim Finckelstein odlučio je ispuniti joj želju. Postaje MMA borkinja
Vidi originalni članak

Kad Angelica Anderson ulazi u ring najaviti sljedeću rundu, svi muškarci u dvorani prestaju raditi što su do tada radili i posvećuju se samo njoj. M-1 Global ring djevojka će vas oboriti s nogu svojim seksipilom, a pošto je već cijeli život u takvom okruženju, pošto redovito trenira i poznaje MMA, odlučila se profesionalno baviti MMA-om i osvojiti svijet.

Angelica je poznati i vrlo traženi svjetski model. No htjela je novu avanturu u životu, a predsjednik M-1 Global organizacije Vadim Finckelstein odlučio je ispuniti joj želju.

- Ovo smo planirali godinu dana - rekao je Finckelstein za rusku agenciju TASS.

Poznata Ruskinja nastupit će 2017. godine na M-1 Global eventu, a trenutno je usredotočena samo na tu borbu. Treninzi su u punom jeku, a M-1 traži borkinju njenih kvaliteta, iskustva i razine.

- Spremna je za borbu. Ona je dugo u ovoj industriji. Marljivo trenira i priprema se za svoj debi. Još uvijek joj tražimo protivnicu - rekao je Finckelstein.

Jako je uzbuđena zbog svojeg debija.

- Dugo sam u ovom sportu, točnije u M-1 organizaciji i dobro poznajem MMA i općenito ekstremne sportove iznutra. Bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi, kako će sve završiti. Sad se pripremam da dostignem željenu borilačku razinu.

Angelica, želimo puno uspjeha u karijeri.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • ante.veliki 09.11.2016.

    napokon nešto lijepo na 24 časa, a ne samo izbori u Americi, za koje mi se živo fućka

  • tomicalomica 09.11.2016.

    Strašno, prelijepa mlada ženska neznaš da li bi ju khmm ili khhm a ona hoće da joj netko razbije čkapi:-(

  • zx6r-2001 09.11.2016.

    uf što ima guzu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare