To je to što me zanima!

Seksi sutkinja priznala: 'U vezi sam s igračem!' A sudi mu u ligi

Nekada je bila nogometašica, a danas je najpoznatija kao drugoligaška sutkinja. Uskoro će suditi i u Eredivisie, a u zadnje vrijeme dospjela je u prvi plan kada je potvrdila odnos s nogometašem: 'Službeno je!'
Vidi originalni članak

Članica je prve kategorije sudaca i ponosno nosi Fifinu značku nogometne sutkinje. Nizozemka Shona Shukrula uskoro bi trebala postati prva sutkinja u Eredivisie što je zaslužila dobrim suđenjem u drugoj nizozemskoj ligi i ženskoj Ligi prvaka.

Nekad je bila nogometašica, a danas je najpoznatija kao drugoligaška sutkinja gdje je debitirala još 2019. godine. No, u zadnje vrijeme u prvi plan dospjela je nakon što je priznala da je u vezi s nogometašem.

- Službeno je - objavila je Shukrula potvrdivši da je u odnosu s Jeffom Hardeveledom.

Riječ je o nogometašu koji je prošle sezone igrao za Heracles, a ove je u drugoligašu Emmenu. I budući da je Shukrula još uvijek drugoligaška sutkinja, ljubavni par zajedno, na suprotnim stranama, doduše, obavlja svoje dužnosti diljem drugoligaških nizozemskih travnjaka.

Bilo bi prilično neuobičajeno kada bi Shukrula zaista zakoračila na travnjak u ulozi glavne sutkinje dok je na drugoj strani njezin voljeni. Prilično smo sigurni da bi se tako nešto po prvi puta dogodilo, barem kada su u pitanju značajnije lige svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • be yourself 02.01.2022.

    Loše, loše, takva riba a udara drugoligaša.

  • 02.01.2022.

    iz surinama je porijeklom... vidi se po ljepoti... kao i anita iz legendarne techno/dance grupe 2 unlimited.

  • 02.01.2022.

    opa.. kod nas bila.. crikvenica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare