To je to što me zanima!

Seksualni prijestupnik 'oteo' je posao trenera legendi Arsenala

SOL I JOLLEY U konkurenciji za menadžera Grimsby Towna bili su slavni Sol Campbell i Michael Jolley. U toj utrci pobijedio je anonimniji Jolley koji je 2010. osuđen za seksualni prijestup. Legenda Arsenala je izvisila...
Vidi originalni članak

Engleske medije zabavlja vijest da je osuđeni seksualni prijestupnik Michael Jolley (40) dobio posao menadžera u tamošnjem četvrtoligašu Grimsby Townu gdje mu je za klupu konkurent bio proslavljeni engleski branič Sol Campbell (43). 

Michael je 2009. priznao krivnju za seksualni prijestup budući da je spavao s maloljetnicom (15). Dogodilo se na jednoj zabavi u Škotskoj za vrijeme Jolleyevog posla u Falkirku gdje je trenirao, ironično, mladu momčad. 

Istovremeno je radio i na Stirling sveučilištu, a u njegovom stanu na istoj zabavi uhvaćen je u seksualnom činu. Svjedoci kažu kako je djevojka uhvaćena u suzama, a Jolley je brže bolje priznao krivnju kako bi dobio manju kaznu i izbjegao veće probleme.

Michael tvrdi kako je djevojka s kojom je spavao od njega htjela samo iznuditi novac prijetnjom da će ga prijaviti policiji  pa je u tu 'misiju' povela i svoje prijatelje. No, on ih je, ispostavilo se, preduhitrio.

Osuđen je na godinu dana uvjetne kazne i upisan u registar seksualnih prijestupnika, a engleski i škotski nogometni savezi odmah su 'udarili' zabranu na njegovo ime po pitanju kasnijih trenerskih angažmana u mlađim uzrastima.

Priča nosi posebnu notu zanimljivosti kada znamo da je u utrci za prvog trenera momčadi pobijedio slavnog Sola Campbella.

Proslavljeni stoper Tottenhama, Arsenala i reprezentacije Engleske nedavno je za sebe rekao kako smatra da je trenerski genijalac 'jer zna previše o nogometu', no niti takva referenca nije mu pomogla da pobijedi osuđenog seksualnog prijestupnika.

Jolley je diplomirao na prestižnom Cambridgeu i bivši je bankar, a iz Grimsbyja tvrde kako su baš te stavke iz njegovog CV-a presudile u izboru.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • dinamojavolim1 14.03.2018.

    Bas me zanima kakve Sol ima trenerske kvalitete kad je u danasnje liberalno doba uspio kao crnac izgubit posao od bijelog sexualnog prijestupnika😎

  • ales 14.03.2018.

    haha lik poševio napaljenu klinku koja bi dala sve za slavu i pare i sada je on zločinac, da ne bi. tko ne bi

Komentiraj...
Vidi sve komentare