Obavijesti

Sport

Komentari 13

Seksualni prijestupnik 'oteo' je posao trenera legendi Arsenala

Seksualni prijestupnik  'oteo' je posao trenera legendi Arsenala
1

SOL I JOLLEY U konkurenciji za menadžera Grimsby Towna bili su slavni Sol Campbell i Michael Jolley. U toj utrci pobijedio je anonimniji Jolley koji je 2010. osuđen za seksualni prijestup. Legenda Arsenala je izvisila...

VIDEO

Engleske medije zabavlja vijest da je osuđeni seksualni prijestupnik Michael Jolley (40) dobio posao menadžera u tamošnjem četvrtoligašu Grimsby Townu gdje mu je za klupu konkurent bio proslavljeni engleski branič Sol Campbell (43). 

Michael je 2009. priznao krivnju za seksualni prijestup budući da je spavao s maloljetnicom (15). Dogodilo se na jednoj zabavi u Škotskoj za vrijeme Jolleyevog posla u Falkirku gdje je trenirao, ironično, mladu momčad. 

Istovremeno je radio i na Stirling sveučilištu, a u njegovom stanu na istoj zabavi uhvaćen je u seksualnom činu. Svjedoci kažu kako je djevojka uhvaćena u suzama, a Jolley je brže bolje priznao krivnju kako bi dobio manju kaznu i izbjegao veće probleme.

Michael tvrdi kako je djevojka s kojom je spavao od njega htjela samo iznuditi novac prijetnjom da će ga prijaviti policiji  pa je u tu 'misiju' povela i svoje prijatelje. No, on ih je, ispostavilo se, preduhitrio.

Osuđen je na godinu dana uvjetne kazne i upisan u registar seksualnih prijestupnika, a engleski i škotski nogometni savezi odmah su 'udarili' zabranu na njegovo ime po pitanju kasnijih trenerskih angažmana u mlađim uzrastima.

Priča nosi posebnu notu zanimljivosti kada znamo da je u utrci za prvog trenera momčadi pobijedio slavnog Sola Campbella.

Proslavljeni stoper Tottenhama, Arsenala i reprezentacije Engleske nedavno je za sebe rekao kako smatra da je trenerski genijalac 'jer zna previše o nogometu', no niti takva referenca nije mu pomogla da pobijedi osuđenog seksualnog prijestupnika.

Jolley je diplomirao na prestižnom Cambridgeu i bivši je bankar, a iz Grimsbyja tvrde kako su baš te stavke iz njegovog CV-a presudile u izboru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"
Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me
VIDEO: 'BARAKUDA' OTVORIO DUŠU

Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me

Pozvali su me na policiju i rekli da sam ja organizator svega, bakljaš. Kad neupućeni pročitaju da si orjunaš, to te prati. Obavljao sam veliku i malu nuždu na čučavcu, kraj svih, otkrio je zlatni hrvatski vaterpolist