To je to što me zanima!

Seli u Njemačku? Perišić na meti dortmundske Borussije

Dortmundska Borussia, lider ljestvice njemačkog nogometnog prvenstva, pokazala je interes za dovođenjem Ivana Perišića, javlja flandrijski dnevni list De Standaard...
Vidi originalni članak

Isti izvor podsjeća da je veznjak Club Bruggea i hrvatske nogometne reprezentacije ugovorno vezan za klub s Jan Breydel stadiona do srpnja 2015. godine, ali i da njegovi trenutačni poslodavci "shvaćaju kako će ga biti teško zadržati."

Podsjetimo da je De Standaard nedavno pisao o velikom interesu koji vlada za Perišićem, drugim strijelcem belgijske Jupiler lige (16 golova, osam asistencija).

"Iz Francuske stiže interes Monaca i Lillea, a iz Engleske Tottenhama čiji su skauti već posjetili Brugge. Prema engleskim medijima Spursi, za koje igraju Ćorluka, Modrić i Kranjčar (i Pletikosa, op.a.), su spremni transfer platiti oko sedam milijuna eura. Nadalje, najbolji turski klubovi i neki talijanski oko su bacili na drugog najboljeg strijelca prve belgijske lige", ustvrdio je nedavno dnevnik.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • FC Sheffield Thursday 24.03.2011.

    ovaj tjedan su vec imali razgovor BVB i Perisic, lipo,lipo pred 80,000 igrat

  • NIKE 24.03.2011.

    borusija mislimda bi to bio najbolji izbor kako je već sohigh reko godine su mu idealne a borusija će ući u ligu prvaka što znači nastavili sa ovakvim igrama biti na meti puno većih klubova.... samo naprijed :

  • sohigh 24.03.2011.

    mali cico :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare