To je to što me zanima!

Selidba u Madrid: Superclasico će se igrati u Realovom domu?

Paragvaj se činio kao već gotova stvar, a onda su krenule špekulacije o odigravanju utakmice u Kataru. Ipak, čini se kako je došlo do preokreta te bi mjesto odigravanja trebalo biti Santiago Bernabeu...
Vidi originalni članak

Uzvratna utakmica finala Copa Libertadoresa između Boca Juniorsa i River Platea mogla bi se igrati na - Santiago Bernabeuu, prenosi španjolska Marca.

Nakon što se činilo izvjesnim kako će se uzvratna utakmica finala Copa Libertadoresa igrati u Paragvaju te se kao datum odigravanja krenuo spominjati 8. prosinca, iznenada se počeo spominjati Katar, točnije Doha, što je imalo smisla s obzirom na to da je Qatar Airways glavni sponzor natjecanja, a uz to bi i dodatnih 14 milijuna eura bilo podijeljeno između momčadi finalista.

U aranžmanu za Katar bilo je osigurano 40 mjesta za delegaciju kluba, no to se otpočetka činilo nerealnim, a sada je na adresu kraljevskog kluba stigao upit o odigravanju utakmice na njihovom stadionu.

Real Madrid dao je potvrdan odgovor, a složili su se i Fifa i CONMEBOL, kao i španjolski savez, pa bi konačna odluka trebala biti donesena uskoro.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 30.11.2018.

    Bar jedan trofej ove sezone ce se dignit na ovome stadionu

  • sena2 29.11.2018.

    Lakrdije idu u lakrdiju!Pa nije lose,pasu si

  • danko1471991 29.11.2018.

    Glup im je sistem natjecanja...igraju dvije utakmice u finalu umjesto normalno jedna na neutralnom terenu i gotovo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare