To je to što me zanima!

Semafor je izdržao tri komada plus prosidbu na poluvremenu

Na poluvremenu utakmice 2. pretkola Lige prvaka između Dinama i Neftčija (3-0), navijači su se uvjerili da novi semafor radi. Josip je zaprosio Terezu pred svima...
Vidi originalni članak

Tere#a h#sa li s# u$ati za me#ir!, vjerojatno bi pisalo na starom semaforu. Jadnoj Terezi ništa ne bi bilo jasno, a Josip se ne bi pohvalio majci da će uskoro kave ispijati s novom snahom. Na maksimirskom stadionu ponekad se nije mogao iščitati niti rezultat, a veći dio vremena nije niti radio. 

- Kako ću je sad zaprosti - pitao se Josip. 

Kao ozebao sunce dočekao je obnovu stadiona. Čak je i semafor dobio novo ruho. Josip je to iskoristio. Dok su "modri" trpali azerbajdžanskom prvaku, hrabro je krenuo.

"Tereza, hoćeš li se udati za mene?", pisalo je na na poluvremenu utakmice.

Ne znamo što je odgovorila, no zasigurno je pristala. Ako nije, Josipu ostaje ona od Baruna: 

"... ja zbog žena nisam htio, a zbog Dinama sam pio..."

Idi na 24sata

Komentari 31

  • brezinjo_76 14.07.2011.

    "Tere#a h#sa li s# u$ati za me#ir!"...pa ipak si malo pretjero stari...ne bi bas tako pisalo..jbg..

  • igorskee 14.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

  • anakome 14.07.2011.

    A majketimile jesu više dosadili s ovim prošenjem na utakmicama. Onaj tko se dojetio prvi puta takvog nečega je moža još i bio maštovit, ali sad je stvarno više dosadno i ofucano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare