To je to što me zanima!

Šemper: Eduardo mi pomaže savjetima, puno je toga prošao

Nije baš da volim velike brojeve, ali sad sam odlučio uzeti tako velik. Ostali su brojevi bili zauzeti pa sam uzeo taj broj zbog godine rođenja 1998., kaže Šemper.
Vidi originalni članak

Protiv Celja je Adrian Šemper (18) branio cijelo drugo poluvrijeme. Bio mu je to debi za Dinamo, debi koji će sigurno pamtiti u nadi da će uskoro prvi put braniti i u nekoj službenoj utakmici.

- Proljeće donosi nastavak natjecanja u juniorskoj Ligi prvaka, a naravno da se nadam i nekim minutama u prvoj momčadi. U Rovinju je na prvome dijelu priprema bilo sjajno. Oduševljen sam time kako su nas mlade igrače dočekali stariji i iskusniji. Eduardo koji je prošao puno toga u karijeri dijelio mi je savjete u Rovinju - rekao nam je Šemper.

Danas Dinamo putuje u Španjolsku, u La Mangi će nastaviti pripreme za proljetni dio sezone. Zoran Mamić na Pirineje vodi čak 33 igrača, među njima će biti i devet juniora koji su zadnjih tjedana potpisali profesionalni ugovor s Dinamom.

- Velika je to stvar za sve nas. Biti dio prve momčadi u ovim godinama - kaže Adrian, za kojega su Zagrepčani odbili ponudu Chelseaja.

On je od šeste godine u Dinamu, nekoliko je puta istaknuo kako mu se ne žuri i kako još godinama želi braniti u Maksimiru, ali interes Chelseaja ga samo može dodatno motivirati.

Na potpisu ugovora se sa Zoranom Mamićem slikao sa žutim dresom s brojem 98.

- Nije baš da volim velike brojeve, ali sad sam odlučio uzeti tako velik. Ostali su brojevi bili zauzeti pa sam uzeo taj broj zbog godine rođenja 1998. - kaže Šemper.

Dinamo će u Španjolskoj odigrati pet utakmica. Protivnici su CSKA, Šahtar, Liteks, Piast Gliwice i Stromsgodset.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • klošar1990 25.01.2016.

    Ono što sam vidio na prvenstvu,nije me baš oduševilo,mora još puno raditi da bi bio prvi golman! Sada mene samo zanima kaj će biti sa Ježinom i onim Mitrovićem!

  • Dalmacija u srcu 25.01.2016.

    Ništa od ovoga.

  • lisabon 25.01.2016.

    Cuj Bevanda?Dinamo je s Celjem igrao 3x30 min.Molim objasnjenje kako je Semper branio citavo drugo poluvrijeme?

Komentiraj...
Vidi sve komentare